ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kontrolní start U23 v Kamenici nad Lipou

Na počátku října se uskutečnilo soustředění širších kádrů U23. Jednalo se o první akci letošní sezony v přípravě na MS 2020 v Polsku.

Hostitelem byla opět relativně nová čtyřdráhová kuželna v Kamenici nad Lipou od firmy Pro-Tec International. Zdejší kuželkářský klub dostal po loňské vydařené akci důvěru trenérů a své úlohy se opět zhostil na výbornou.

Cíle akce

Hlavním cílem bylo pozvat širší základní kádry, díky kolizi s termíny mezinárodních pohárů zůstalo několik míst v nominaci pro nové tváře s aktuální formou. Soustředění bylo koncipováno jako tréninkové se zaměřením na specifické disciplíny MS a kontrolu plnění dlouhodobých úkolů jednotlivých svěřenců.

Náplň

V sobotu se hrál ostrý nához na 120 hs, po jeho skončení se k večeru pokračovalo miniturnajem v tandemech. Nedělní dopoledne se sprintovalo. Byly vytvořeny čtyři skupiny z hráčů podobné výkonosti a každý hráč odehrál dva starty.

Shrnutí

Pozitivně hodnotí trenéři vzorný přístup všech zúčastněných jak ke hře, tak i atmosféru za drahami. Také jedna omluvenka a její rychlá náhrada je příjemným překvapením. Poděkování patří také místnímu oddílu za pozvání a bezproblémovou spolupráci, jmenovitě Petru Šindelářovi, Václavu Rychtaříkovi a Jiřímu Ouhelovi.

Datum: 12. 10. 2019 | Sekce: Reprezentace | Autor: Tomáš Valík