ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 2018/19 – 7. kolo

V České Třebové se zrodil nejvyšší výkon kola v podaní Petra Dobeše a to 708 poražených kuželek. Domácí bodovali v první a poslední dvojici. Hostům z Jihlavy patřila prostřední část utkání.

Interliga

I v Dobřanech bylo k vidění 707 a to v podání Vilmoše Zavarka. Vynikající výsledky na obou stranách dokazují výjimečnost této soutěže. Domácí hnaní početním publikem předvedli vynikající výkon, ale na ještě lepšího soupeře z Podbrezové to nestačilo. Rokycany přivítali kuželkáře z Veľkého Šariše. Jasný průběh a jasný výsledek je nejvýstižnější hodnocení utkání. Hosty od kanára zachraňoval Radoslav Foltín. ŠK Modranka hostila Tatran Sučany. Nepovedené výkony v prostřední části je mrzet nemusí, hosté totiž zaváhání nedokázali využít. Český mistr z Luhačovic prohrál doma s družstvem ŠKK Trstená Starek poměrně hladce. Rozdíl ve hře do plných určil výsledek, když hosté byli v této disciplíně jasně lepší. Brno Husovice vyprovodilo hostující KK Inter Bratislava kanárem. Hosté s jednou šestistovkou nemohli doufat v lepší výsledek.

V neděli se hrálo v Rokycanech a v Dobřanech. Rokycany podlehly Podbrezové jasně 8:0. Skvěle zde zahrál Vilmoš Zavarko (670). To na kuželně v Dobřanech se hrálo vyrovnané a dramatické utkání. Do posledních hodů nebylo o vítězi rozhodnuto. O 10 kuželek v součtu bylo hostující družstvo Veľkého Šariše lepší a veze domů cenné body.

Datum: 28. 10. 2018 | Sekce: Interliga | Autor: Karel Bok