ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Nábor členů? Přilákejte nové členy do svého sportovního klubu!

Organizované i neorganizované nábory členů do sportovních klubů – každoroční opakující se záležitost zejména začátku školního roku ale také jarních měsíců. Jak dát na vědomí širokému okruhu lidí, že Váš klub je připraven na nové zájemce?

Rádi bychom vás upozornili na projekt Českého olympijského výboru s podporou České unie Sportu Sport v okolí www.sportvokoli.cz, a vyzvali Vás k jeho jednoduchému využívání pro nábor nových členů.

Projekt vám představí toto krátké video: youtu.be/5VwzSOdSqB8

Návštěvníci díky přesnému vyhledávání jednoduše najdou ve svém okolí sportovní kluby, kde mohou sportovat, přihlásit sebe nebo své děti.

Na výběr sportovního klubu pro pravidelné sportování dětí prostřednictvím webu Sport v okolí je intenzivně upozorňována stále širší část společnosti, informace míří ve velkém také do škol a k rodičům dětí.

Je škoda nebýt v tomto přehledu sportovních klubů zaregistrován. Nejedná se o komerční web ale o projekt, který má zajistit nabídku sportovních příležitostí.

Nově je součástí webu také kalendář sportovních akcí pro veřejnost, díky kterému se další lidé dozví o vámi pořádaných akcích, pokud je na web vložíte.

Co byste nyní měli udělat?

  • Zkontrolujte na www.sportvokoli.cz, zda tam máte svůj klub zapsaný. Pokud ne, můžete ho sami rovnou vložit kliknutím na tlačítko „přidat klub“ a vyplněním formuláře, který se vám zobrazí.
  • Jestli už Váš klub v databázi je, zkontrolujte si správnost zapsaných údajů. Pokud by něco nesedělo, stačí na stránce s vaším klubem kliknout na tlačítko „aktualizovat údaje“ a upravit nebo doplnit potřebné informace.

V příloze tohoto článku je i přesný popis, jak při vkládání klubu postupovat. A pokud byste si s něčím nevěděli rady, neváhejte a napište svůj dotaz či problém na sportvokoli@olympic.cz.

Pokud pořádáte také sportovní akce pro veřejnost, můžete využít web Sport v okolí k jejich propagaci. Podobně jako klub si totiž jednoduše můžete založit v kalendáři akcí vaši sportovní událost. Stačí kliknout na webu na tlačítko „přidat akci“ a stejně jako v případě klubu vyplnit informace o akci do formuláře. Opět v příloze najdete návod, který vám s tím pomůže.

Datum: 28. 5. 2018 | Sekce: Ostatní | Autor: ČKA