ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 2017/18 – 17. kolo

Interligové 17. kolo mělo na programu devět utkání. V sobotu vedoucí celek z Podbrezové hrál v Jihlavě a jeho výhra snad nikoho nepřekvapila. K výhře 8:0 je dobré připomenout vynikající výkon Vilmoše Zavarka (695).

Interliga

Sokol Husovice nevzdává boj o medaile a nebližšího konkurenta v tabulce z Luhačovic přehráli v poměru 6:2. Slavoj Praha bojuje o záchranu v soutěži a proti Spišské Nové Vsi bodoval naplno. Rozdíl byl sice jen 15 kuželek, ale důležitější než kuželky jsou pro Slavoj body. Rokycany si již nemohou dovolit ztrácet. Zvláště na domácích drahách musí bodovat. To se povedlo proti Veľkému Šariši dokonale a výhra 8:0 je toho příkladem. Inter Bratislava, zdá se, nalezla loňskou formu a pravidelně boduje. Modranka jako favorit utkání nepředvedla to, co si před utkáním předsevzala. O 33 kuželek v konečném součtu byli lepší hosté z Bratislavy. Šlágrem kola bylo utkání třetího s druhým. V České Třebové se představil celek z Trstené. Hosté potvrdili roli favorita a zvítězili poměrem 6:2.

V neděli se hrálo na třech kuželnách. V prvním utkání Česká Třebová přivítala suveréna letošní soutěže ŠK Železiarne Podbrezová. Hosté uhráli skoro stejný výsledek jako v sobotu na jihlavských drahách. I výkon Vilmoše Zavarka byl co do poražených kuželek stejný (695). V dalším nedělním utkání SKK Rokycany dokázaly uhájit domácí dráhy a zvítězit. Tentokrát přivítali družstvo Tatranu Spišská Nová Ves. Výsledek nebyl tak jednoznačný jako v sobotu, ale důležité jsou body. Slavoj Praha přivítal v neděli druhého východoslovenského zástupce a to Slavoj Veľký Šariš. Utkání se hostům povedlo lépe než v sobotu v Rokycanech a zvítězili v poměru 7:1.

Datum: 25. 2. 2018 | Sekce: Interliga | Autor: Karel Bok