ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pohár mladých nadějí – finále 2018

Všem účastníkům včetně jejich trenérského či rodinného doprovodu je určena následující informace k organizaci a průběhu finálového turnaje PMN, který se uskuteční 11. března v Blansku.

S ohledem na skutečnost, že finále se po mnoha letech nekoná na olomoucké osmidráze, ale na šestidráze, bylo nutné pozměnit počty postupujících ze základní části. V kategorii mladšího žactva postupuje vždy 12 dívek a 12 chlapců, v kategorii staršího žactva pak 18 dívek a 18 chlapců.

S ohledem na množící se dotazy, jak to je s případným přihlašováním hráček a hráčů do finále, znovu sděluji, že do finále se hráči nepřihlašují. Jimi vybojovaný postup je zároveň i jejich přihláškou. Co ale potřebuji, abyste mě včas informovali o případné neúčasti hráčky či hráče ve finále, abych mohl včas vyzvat k účasti další v pořadí.

Prezentace účastníků:

  • do 9:00 prezentaci mladších žákyň a žáků;
  • do 10:30 prezentace starších žákyň a žáků.

Časový plán nástupu hráčů:

  • v 9:00 slavnostní nástup mladšího žactva a zahájení startu; nástup na dráhy č. 1 až 6 podle umístění od 12. místa; začíná šestice děvčat, následně chlapců atd.; po ukončení startu vyhlášení výsledků;
  • cca 11:30 slavnostní nástup staršího žactva (po vyhlášení výsledků mladšího žactva) a zahájení startu (obdobně jako v případě mladšího žactva – po šesticích dívek a chlapců); po ukončení startu vyhlášení výsledků a závěr.

Před zahájením startu má každý hráč právo na 8 cvičných hodů do plných. V případě, že se některý hráč z finále omluví, nastoupí povolaný náhradník na jeho startovní pozici.

Kuželna KK Blansko

Šestidráhová kuželna KK Blansko

Datum: 21. 2. 2018 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John