ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pro-Tec Cup – Pohár ČKA: semifinále a finále žen

Stejně jako v kategorii mužů, tak i v kategorii žen se už můžeme za Pro-Tec Cup, Pohárem ČKA 2015 jen zpětně ohlížet.

Na rozdíl od mužů skončilo finále výrazným překvapením, když ženy Slovanu Rosice, družstva, které teprve v minulém měsíci postoupilo do nejvyšší soutěže, přehrály v dramatickém zápase úřadujícího mistra republiky, Slavii Praha. Zas až tak velké překvapení to není pro ty z vás, co znají trochu blíže situaci v rosickém Slovanu a složení jeho ženského družstva. Mimo jiné se v sestavě vyskytují dvě mnohonásobné mistryně světa. A to mají Rosice v záloze ještě celou řadu reprezentantek hrajících v zahraničí.

V semifinále se rosické ženy vypořádaly s dalším prvoligovým družstvem, Sokolem Duchcov. Nezapomeňte se podívat na podrobné výsledky z tohoto utkání. Takové drama se jen tak nevidí.

Ve druhém semifinálovém utkání přehrála Slavia Praha KC Zlín.

Ženy z Duchcova potvrdily kvalitní výkon ze sobotního semifinále s Rosicemi i v nedělním boji o 3. místo se Zlínem a zajistily si bronzové medaile.

Nejúspěšnější jednotlivkyní letošního soutěže se stala Lucie Vaverková (Slovan Rosice) výkonem 615, těsně následována dalšími ženami, to se dočtete dále ve zpravodaji.

Všem medailistkám k úspěšnému účinkování v letošní soutěži blahopřeji.

Pro-Tec Cup – Pohár ČKA 2015: finále žen v Náchodě
Datum: 31. 5. 2015 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda