ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pátá série turnajů ČPD odehrána

Páté kolo prvního ročníku Bevar Tour – Českého poháru dorostu pokračovalo sérii turnajů v Českých Velenicích, Duchcově, Hradci Králové, Rýmařově a Třebíči.

Bevar Tour Nejvyšší výkony předvedli v Třebíči Petr Dobeš (589) a Eliška Kubáčková 565. V Olomouci jsem opravil dva výsledky na základě dobrozdání rozhodčí B. Fajdekové u Nikoly Kunertové (KK Zábřeh) na 530 a Tomáše Molka (Sokol Luhačovice) na 535. Na konci tohoto zpravodaje uvádím nejlepší jednotlivkyně a jednotlivce, z nichž prvních šestnáct má právo účasti na finálovém turnaji v Olomouci dne 22. března 2014. Prezentace účastníků je do 10.30 hodin.

V tuto chvíli jsem již zahájil přípravu 2. ročníku. Aby byla úspěšná, potřebuji včas a s předstihem vědět, který oddíl má zájem uspořádat některý turnaj v příštím soutěžním ročníku. Může být jak pro dorost, tak pro žactvo (pochopitelně i pro obě kategorie). Těším se na vaše brzké zprávy, za což předem děkuji. V současné době eviduji zájem oddílů z těchto měst (12): Česká Třebová, Dobřany, Duchcov, Hradec Králové, Jablonec nad Nisou, Kutná Hora, Kostelec nad Černými lesy, Kroměříž, Pelhřimov, Rýmařov, Valašské Meziříčí a Vrchlabí. Jak vidíte počet zatím není dostatečný a uspořádání celého ročníku by zřejmě nebylo podle našich představ.

Datum: 10. 3. 2014 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John