ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Čtvrtá série turnajů Bevar Tour odehrána

Čtvrté kolo prvního ročníku Bevar Tour – Českého poháru dorostu pokračovalo sérii turnajů v Blatné, Dačicích, Jablonci nad Nisou, Olomouci a Rychnově nad Kněžnou.

Bevar TourNejvyšší výkony předvedli Lukáš Křížek 569 v Dačicích a Natálie Topičová 563 v Olomouci. Jak vidět z výsledků níže uvedených, padavost na všech kuželnách byla velice vyrovnaná. Zpravodaje jsou distribuovány obdobným způsobem jako zpravodaje z jiných kuželkářských soutěží. Takže, kdo o ně má zájem, objednat si je může na zde webu ČKA. Ve zpravodajích z této soutěže nebudu uvádět průběžné pořadí hráčů. Průběžné pořadí bude vždy po každém turnaji k dispozici v excelovském souboru na webu soutěže včetně výsledků a příslušného bodového zisku na adrese cpd.kuzelky.cz.

UPOZORNĚNÍ!
V Rychnově nad Kněžnou zůstal v šatně zablokovaný mobil. Mobil je v úschově u Jardy Kejzlara a vlastník se může přihlásit, pokud tak již neučinil, na tel. 603 831 275.

V tuto chvíli si dovolím požádat všechny oddíly s minimálně čtyřdráhou a chutí uspořádat v příštím soutěžním ročníku turnaj pro dorost nebo žactvo (může být i pro obě kategorie), aby mně daly vědět v co nejkratším termínu, za což předem děkuji.

Datum: 12. 2. 2014 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John