ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Molová v Českých Velenicích 295

Páté kolo Bellatex Tour – Poháru mladých nadějí hostily kuželny v Duchově, Českých Velenicích, Kutné Hoře, Náchodě a Přerově.

Z turnaje v Třebíči jsem byl nucen opravit výsledky Davida Bartoně (správný výkon 247), což se samozřejmě projeví ve změně bodového zisku některých hráčů. V kategorii mladšího žáctva to napadalo nejvíc Veronice Molové v Českých Velenicích, když zahrála 295 kuželek. Ve Velenicích zahrál též nejvyšší výkon 287 kuželek Lukáš Dúška. V případě staršího žactva padl nejvyšší výkon 287 kuželek v podání Michalely Dvořákové opět ve Velenicích. V Náchodě zahrála 285 kuželek Tereza Votočková. V případě chlapců byl nejvyšší výkon 294 kuželek docílen v Přerově v režii Martina Jančy.

Veškeré výsledky budou umístěny vždy po každém kole také na webu soutěže na adrese pmn.kuzelky.cz.

Upozornění na 6. turnajové kolo, které se hraje v Jihlavě!
Organizátoři KK PSJ Jihlava nabízejí zájemcům možnost předehrání startu již v sobotu 8. března 2014, neboť v neděli mají pravidelně kuželnu od 17 hodin obsazenou pro veřejnost. Věřím, že řada z vás této nabídky využije. Takže ve svých přihláškách uveďte, ve který den máte zájem hrát, zda v sobotu nebo v neděli.

Datum: 11. 2. 2014 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John