ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

J&R Digital Cup – MČR dvojic 2013

O nadcházejícím víkendu se ve Vracově uskuteční další významná kuželkářská událost – finále Mistrovství České republiky dvojic, letos hraném pod hlavičkou sponzora J&R Digital. Dle informací pořadatele budou k dispozici online výsledky a také web kamera.

J&R Digital Cup – MČR dvojic 2013 Postupující dvojice vzešly z celoročních kvalifikačních turnajů v různých koutech republiky. Při pohledu na startovní listinu jak mužů, tak žen je zřejmé, že nás čekají zajímavé souboje a hodnotné výkony. Mezi startujícími je celá plejáda reprezentantů a reprezentantek, ale také těch, kteří startují v zahraničních soutěžích a samozřejmě i účastníků a účastnic našich nejvyšších domácích soutěží.

Dle rozpisu soutěže budou celý den v sobotu hrát muži, na ženy pak bude vyhrazena neděle. Bojovat se bude o mistrovský titul, medaile a díky generálnímu sponzorovi – kuželkářské firmě J&R Digital pana Jiřího Daněčka – také o hodnotné prémie. V každé kategorii získá vítězná dvojice 15 000 Kč, druhá 10 000 Kč a třetí 5 000 Kč.

Časový harmonogram je pro oba dva dny stejný. V 9.00 je prezence, kontrola dokladů a losování drah, v 9.30 slavnostní zahájení a od 10.00 zahájení soutěže. Po jejím skončení pak bude následovat závěrečný nástup a slavnostní vyhlášení výsledků.

J&R Digital je přední výrobce bowlingové a kuželkářské technologie v Česku, Slovensku a Polsku. Nabízí kompletní dodávky bowlingových a kuželkářských dráh a také repase, opravy a modernizace drah, zařízení a elektroniky. Více na webu www.jardigital.cz.

Datum: 7. 6. 2013 | Sekce: Mistrovství ČR | Autor: Petr Streubel