ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Rokytnický turnaj dvojic 2010

Jubilejní 10. ročník turnaje je již minulostí. Zaznamenali jsme druhou největší účast hráčů z celé ČR hrajících soutěže u nás i v zahraničí.

Letos se zúčastnilo turnaje 182 dvojic. Shlédli jsme několik velmi pěkných výkonů ve všech kategoriích, kde za zmínku stojí již tradičně kvalitní výkony hráčů M. Jirouše a R. Hejhala hájící barvy německého Staffesteinu. V ženách jsme byli svědky překonání rekordu kuželny v podání L. Hrdinové z SKK Jičín výkonem 482 kuželek. V silné konkurenci ligových hráčů se neztratili ani hráči našeho oddílu, kdy po 10 letech vystoupili dokonce i na stupně vítězů. Velice kvalitním výkonem se blýskl Novotný Zd. st., který posunutím rekordu kuželny domácích na 499 kuželek výrazně přispěl k celkovému 2. místu dvojice s Novotným Zd. ml. Velmi pěkné 6. místo obsadili i hráči M. Kučera a J. Stejskal.

Ačkoli jsme pouze dvoudráhová kuželna, turnaj byl hodnocen velmi kladně. Důkazem je i to, že příští rok v květnu bude 11. ročník zároveň součástí seriálu mistrovství ČR dvojic v kuželkách. Na závěr bychom chtěli všem hráčům poděkovat za hojnou účast a těšíme se na shledání na příštím ročníku.

Rohu zdar
Novotný Zd. ml.

Datum: 9. 7. 2010 | Sekce: Turnaje | Autor: Zdeněk Novotný