ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

První liga dorostenek – 8. kolo

Ve skupině „A“ zůstává čtyřbodový odstup mezi prvním Duchcovem a druhým Kolínem zachován. Ve skupině „B“ se o příjemné oživení postaraly dorostenky Náchodu, jako letos první družstvo dorostenek se dostaly na hranici 1600.

Skupina „A“

Čtyřbodový odstup mezi prvním Duchcovem a druhým Kolínem zůstává zachován. Obě družstva v 8. kole vítězí, ale ani jedno to nemělo jednoduché. O vítězství vedoucího celku nad Jihlavou se zasloužila především Markéta Hofmanová výkonem 575. Druhý bod potřebný k vítězství pak v závěru přidala Simona Koutníková. Zatím to vypadá, že ani její případný odchod na pomoc ženám Jirkova duchcovské družstvo o finále nepřipraví.

Kolín sehrál velmi vyrovnaný souboj s týmem Chotovin. Výpadek Báry Hruškové ve střední části zápasu dokázaly její spoluhráčky vykompenzovat, a zajistily si tak celkové vítězství.

Skupina „B“

O příjemné oživení se postaraly dorostenky Náchodu, jako letos první družstvo dorostenek se dostaly na hranici 1600 a samozřejmě na kuželně v Šumperku vítězí. Na straně hostů najdeme dva opravdu pěkné výkony v podání Lucie Moravcové (571) a Michaely Divišové (542), na straně domácích jen jeden od Nikoly Tatouškové (555).

Holky z Valašského Meziříčí zahrály zatím nejslabší domácí výkon. I přesto neměly se ziskem bodů nad družstvem Jiskry Rýmařov potíže.

Datum: 2. 11. 2009 | Sekce: Mládež | Autor: Lukáš Hlavinka