ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Výzva komise státní reprezentace

Ve dnech 7.–13. 5. 2009 se uskuteční MS dorostu a ve dnech 14.–23. 5. 2009 MS družstev v Dettenheimu (GER). KSR v současné době řeší dopravu a hledá možnosti. Z tohoto důvodu žádá členy ČKA, ale i jiné osoby o případnou pomoc.

Na MS dorostu pojede 5 dorostenců, 5 dorostenek a 4 členové doprovodu. V současné době prověřuji cenové možnosti autobusové dopravy. Předpokládané místo srazu bude v Hazlově nebo jiném blízkém místě u hranic se SRN a 7. 5. 2009 v ranních hodinách se výprava vydá do místa konání. Pokud má někdo dobrý typ na solidní autobusovou dopravu v rozumné cenové relaci, tak dejte vědět.

Ještě větší problém je doprava mužů a žen na MS družstev. MS bude zahájeno 14. 5. 2009. Nejprve proběhnou utkání kvalifikačních skupin, které budou dohrány ve středu 20. 5. 2009. V případě úspěchu a dalších postupů se pobyt protáhne až do soboty 23. 5. 2009. Jelikož pobytové náklady v místě jsou dosti vysoké, bylo rozhodnuto, že v případě vyřazení některého družstva, toto odcestuje domů. Z tohoto důvodu hledáme dopravu v malém autobusu + mikrobus, nebo 3 mikrobusy. V současné době probíhá jednání s firmou Fiat ČR, ale problém je v tom, že tato firma má v dohledné době snížit počet vozidel, které na takovéto akce zapůjčuje a proto zatím nemáme jistotu, že v květnu nám potřebná vozidla zapůjčí. Z tohoto důvodu se také obracím na kuželkářskou veřejnost a oddíly s žádostí o pomoc. Pokud někdo má možnost nějaké vozidlo v těchto dnech zapůjčit nebo sprostředkovat zapůjčení od nějaké firmy, tak se ozvěte na telefon 603 545 657 nebo e-mail: .

Jelikož finanční situace není optimální a dotace na státní reprezentaci nejsou stále dány, snaží se KSR co nejvíce šetřit. Z tohoto důvodu byla také příprava co nejvíce omezena. NBC v posledních letech v rámci různých změn navýšila počety akcí a  MS se časově rozšířilo. Z tohoto důvodu a také důvodu, že neustále dochází ke snižování státních dotací i peněz od Sazky jsme nuceni hledat další a další úsporná opatření.

Jelikož naše členská základna je dosti široká, tak doufám, že touto cestou najdu lidi, kteří mi budou ochotni v tomto úkolu pomoci.

S pozdravem a přáním pěkného dne Petr Dobeš

Datum: 15. 3. 2009 | Sekce: Reprezentace | Autor: Petr Dobeš