ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Ankety o nejlepší kuželkáře roku 2007

Dne 25. října 2007 bylo zahájeno hlasování do dalšího ročníku anket o nejlepší kuželkáře, rozhodčí a trenéry.

V celém systému anket došlo pouze k jedné drobné změně doplněním členů Sportovně technické komise mezi osoby oprávněné hlasovat. Stejně jako v loňském roce proběhne hlasování odborné veřejnosti v anketách Kuželkář roku, Kuželkářka roku, Junior roku, Juniorka roku, Talent roku, Rozhodčí roku a Trenér roku. Všechny podrobnosti k hlasování je možno nalézt v dopise (PDF, 123 kB), který byl spolu s hlasovacími lístky rozeslán všem osobám oprávněným hlasovat. Součástí dopisu je také abecední seznam všech účastníků mistrovství světa, medailistů z mistrovství ČR 2007, nejlepších ligových hráčů dle průměru (a dle relativních šestek u I. KLM a I. KLZ), přehled ligových rozhodčích, přehled úspěšných trenérů a nově také přehled nejúspěšnějších „krajánků“. Hlasovat však mohou oprávněné osoby pro jakéhokoliv kuželkáře, člena ČKA, trenéra nebo rozhodčího.

V seznamu hlasujících (PDF, 46 kB) je možno si ověřit, kdo je oprávněn hlasovat a v jakých kategoriích. Pokud by některé z oprávněných osob nebyly doručeny hlasovací lístky, je možno použít přiložené vzory hlasovacích lístků.

Hlasovat je možno do 25. listopadu 2007 zasláním hlasovacích lístků na adresu Jiri.Nemec@kuzelky.cz nebo poštou na adresu uvedenou v průvodním dopise.

V anketě Kuželkářská hvězda bude mít možnost hlasovat nejširší kuželkářská veřejnost a zvolit svoji kuželkářskou hvězdu uplynulého roku, přičemž bude mít možnost vybírat svého kandidáta ze všech členů České kuželkářské asociace. Hlasování do této ankety prostřednictvím SMS zpráv bude zahájeno 15. listopadu 2007.

Slavnostní vyhlášení výsledků anket bude vyvrcholením oslav 70. výročí kuželkářského sportu v České republice a proběhne tentokrát v Blansku. Součástí celé akce, která se uskuteční v sobotu 15. prosince 2007, bude také zápas výběru české a slovenské ligy.

Datum: 30. 10. 2007 | Sekce: Kuželkářské ankety | Autor: Štěpán Koblížek