ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Májový turnaj družstev žáků 2006

Tak trochu ve stínu končícího a úspěšného mistrovství světa juniorů se 27. až 28.5.2006 sešlo na dačické čtyřdráze třináct družstev žáků reprezentujících jednotlivé krajské svazy. Neúčastnila se pouze reprezentace kraje Vysočina.

FotkaV sobotu byl na programu turnaj družstev na 4×60 hs. Boje to byly napínavé a viděli jsme i velice kvalitní výkony. Přestože výkonnostní rozdíly byly mezi jednotlivými účastníky značné, nikomu to nevadilo. Vládla zde bezva nálada a každý výkon byl odměněn potleskem. V neděli si osm nejlepších děvčat a chlapců vyzkoušlo na vlastní kůži disciplinu sprint. Bylo evidentní, že s touto disciplinou se většina účastníků setkala poprvé, ale všem se zalíbila. Základní kolo a semifinále se hrálo v disciplině 2×15 hodů do plných a až finálové utkání tak, jak se správně sprint hraje, tedy 2×20 hs. Nebyla nouze o napínavé chvíle, kdy o vítězi rozhodovala „rychlá smrt“.

Akce to byla navýsost zdařilá. Poděkování patří i oddílu kuželek TJ Centropen Dačice, zvláště pak Zdeňkovi Blechovi, který vše s pomocí členů oddílu perfektně organizačně zvládl. O pořádání příštího „Májového turnaje“ již projevili zájem hazlovští kuželkáři.

Datum: 31. 5. 2006 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John