ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

1. kolo Poháru ČKA ženy

Zpravodaj číslo 5

V 1. kole bylo sehráno 5 duelů a hned tři skončily překvapením, a to jasný postup TJ Lomnice, Sokola Rudné a Lokomotivy Ústí nad Labem. Zbývající moravská klání byla naopak velmi dramatická, s postupem KK Vyškova a Sokola Husovice.

V osmifinálovém kole se připojí dalších 5 družstev, loňský poražený tým v boji o bronz Spartak Přerov a čtvrtfinalisté KK Jihlava, SKK Náchod B, Centropen Dačice a Konstruktiva Praha.

Magických 600 kuželek v prvním kole nikdo nepokořil, ale pouze o 1 kuželku se přiblížila vyškovská hráčka Vejmolová Jana na kuželně v Prušánkách. Na stejných drahách srazila Honsová Zuzana 587 a domácí hráčka na třetím místě Sára Zálešáková 586 kuželek. Tabulce družstev vévodí právě ženy Vyškova.

 

Všechna osmifinálová utkání musí být sehrána do 17.3.2024. Družstvo s vyšším losovacím číslem začíná vzájemná utkání na domácí kuželně. Po vzájemné dohodě družstev a se souhlasem řídícího orgánu si družstva mohou prohodit pořadí startů na kuželnách, popř. uskutečnit oba zápasy pouze na jedné kuželně.

Technická připomínka: prosím používejte Mezinárodní zápis osmibodový a nezapomínejte vyplnit i registrační čísla u hráčů.

 https://www.kuzelky.cz/dokumenty/formulare/Zapis_mezinarodni-8_bodu.xls

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na webu ČKA www.kuzelky.cz. Zpravodaj je možné si stáhnou také z výše uvedené adresy https://poharcka.kuzelky.cz/

Datum: 15. 1. 2024 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jaromír Šula