ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Výsledky Vánočního turnaje mládeže 2023

O víkendu 9.-10. prosince se v Kosmonosech uskutečnil další ročník Vánočního turnaje, který tentokrát ovládlo družstvo Jihočeského kraje.

Již 22. ročník Vánočního turnaje mládeže se uskutečnil ve středočeských Komosnosech a zúčastnilo se ho 13 krajů. V sobotu 9. prosince byla na programu tradiční soutěž krajských družstev. Tu ovládl i díky skvělému výkonu They Petrů (639) Jihočeský kraj, který docílil celkového výkonu 2306 kuželek. Stříbro si odvezl Ústecký kraj (2223 kuželek) a bronz Jihomoravský kraj (2189 kuželek). Mezi chlapci dosáhli nejvyššího výkonu David Horák a Josef Fišer, shodně 584 poražených kuželek.

V neděli 10. prosince se konala soutěž ve sprintu. Mezi dívkami opět vyhrála Thea Petrů, která ve finále porazila Denisu Vávrovou. Třetí příčku obsadily Anna Poláchová a Eliška Kochová. Z chlapců si zlato odvezl Matyáš Hejpetr, druhé místo obsadil Dominik Wittwar a na třetí příčce se umístili Jan Kučák a Vojtěch Morávek.

Výsledky a kompletní zápis naleznete zde: drive.google.com/file/d/1URTZITkX8gkKIUqK233f1znlZA6lFBpu/view?usp=drive_link

Fotografie si můžete prohlédnout zde: www.flickr.com/photos/153559728@N03/albums/72177720313504161/ Zároveň, pokud byste měli nějaké další fotografie ke sdílení, budu moc ráda, pokud mi je pošlete na mail ludmila.eliasova@kuzelky.cz a já je přidám do alba.

Velký dík patří organizátorům z kuželkářského klubu KK Kosmonosy (jmenovitě především Tomáši Vítovi) jak za skvělou organizaci na kuželně, tak za zajištění dostupného ubytování pro krajské výpravy. Děkuji také rozhodčím a dalším, kteří se do organizace turnaje zapojili a díky kterým se mohl turnaj uskutečnit; řad Komise mládeže patří velký dík především Alžbětě Harcové.

Jelikož do Štědrého dne zbývá již jen pár posledních dnů, ráda bych využila příležitosti a jménem Komise mládeže Vám popřála krásné a klidné Vánoce a do nového roku hodně štěstí, zdraví a úspěchů nejen na poli kuželkářském.

Lída Eliášová

Datum: 20. 12. 2023 | Sekce: Mládež | Autor: Ludmila Eliášová