ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Přerov hostil Kemp talentované mládeže

O víkendu 25.-27. srpna se v Přerově uskutečnil Kemp talentované mládeže, kterého se zúčastnilo celkem 22 mladých hráčů a hráček.

Kemp talentované mládeže, který v letošním roce hostil Přerov, byl příležitostí pro mladé kuželkáře a kuželkářky seznámit se se svými vrstevníky, zatrénovat si před blížícím se začátkem sezóny a prověřit také svoji fyzičku. Kempu se zůčastnilo 12 chlapců a 10 dívek, kteří byli vybráni na základě jejich výsledků v PMN (starší žáci) a na MČR žactva. Trenérský a realizační tým tvořili Petr Dobeš, Stanislav Novák, Vladimír a Michaela Sedláčkovi, Adam Mísař a Ludmila Eliášová.

Kemp odstartoval v pátek, kdy bylo na programu první seznámení s kuželnou. Trenéři se věnovali nejen kuželkářskému stylu mladých talentů, ale také správným návykům, které doprovázejí samotný výkon, jako je rozcvička, protažení a celkově příprava na hru i správné návyky po hře. Večer na kuželkářský trénink navázaly venkovní sportovní a seznamovací hry. V sobotu se pak střídala kuželna a venkovní hřiště či tělocvična. Bohužel ani Přerovu se nevyhnul déšť, a tak původně plánovaný bazén nahradily opět vnitřní prostory tělocvičny a beseda s trenéry i za účasti prezidenta ČKA Jiřího Jančálka. Neděli pak zakončila závěrečná šedesátka.

Velké poděkování patří trenérům, bez kterých by nebylo možné kemp zrealizovat, a děkujeme rovněž TJ Spartak Přerov za možnost kemp v Přerově opět uskutečnit.

Odkaz na fotografie naleznete zde: https://drive.google.com/drive/folders/1lIPswnXxfdkrTqVvF12ZiGa2d3I_NoLp?usp=sharing

Za Komisi mládeže ČKA

Ludmila Eliášová

Datum: 3. 9. 2023 | Sekce: Mládež | Autor: Ludmila Eliášová