ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 4. kolo

TJ Valašské Meziříčí úřadovalo v Brně a po zásluze si odváží oba body. Jinak vyrovnané utkání domácí nezvládli v jeho závěru. Rokycany deklasovali Tatran Sučany a jsou bez prohry na druhém místě tabulky.

. FTC KO Fiľakovo nemělo v Podbrezové šanci. Domácí na půl plynu vyprovodili soupeře s nášupem přes 200 kuželek. Rakovice vezou body z Prahy. Slavoj nezvládl vzdorovat kompaktnímu a vyrovnanému výkonu soupeře a odevzdal body Rakovicím. Poslední utkání kola se hrálo v neděli odpoledne. SKK Hořice hostili lídra soutěže ŠKK Trstená Starek. Hosté potvrdili dobrou formu a v Hořicích utkání ovládli a zaslouženě vyhráli.

Dostalo se mi do uší, že jsem na sociálních sítích terčem posměchů či urážek kvůli pravopisu. Ač nerad musím na to zareagovat. Předem chci říct, že si vážím toho, že mohu být součástí projektu Interliga. Vše, co dělám, dělám nejlépe jak umím. Jen dodám že mám slovenské vzdělání a hrdě se považuji za Čechoslováka. Pár pravopisných chyb, které jsou my vytýkány, mě nutí přemýšlet o tom, že budu psát zpravodaj po slovensky a garantuji že budou bez chyby. Všem se za českou gramatiku omlouvám a děkuji za pochopení.

Datum: 2. 10. 2022 | Sekce: Interliga | Autor: Karel Bok