ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Jan Škrampal a Aneta Ondovčáková vítězi ČPD

V neděli 17. března byl finálovým turnajem v Olomouci završen 6. ročník Českého poháru dorostu. Jednalo se o jednu z posledních příležitostí, jak mohli hráči a hráčky přesvědčit reprezentační trenéry k nominaci na MS dorostu v Rokycanech. 

Diváci byli v Olomouci svědky napínavých soubojů, neboť konečným pořadí dívek i chlapců zamíchal právě finálový nához. Skvělým výkonem 592 poražených kuželek si zajistil prvenství Jan Škrampal (TJ Spartak Pelhřimov) s celkovým ziskem 198 bodů. Stříbrnou příčku obsadil Lukáš Dúška (TJ Slovan Kamenice nad Lipou) se 181 body a třetí místo si domů odvezl Lukáš Novák (TJ Start Jihlava) se 178 body. 

Vítězkou ČPD se stala Aneta Ondovčáková (KK Orel Ivančice) se ziskem 162 bodů, která v Olomouci předvedla také nejlepší výkon děvčat, a to 545 kuželek. Druhé místo obsadila Barbora Pýchová (TJ Jiskra Nová Bystřice) se 158 body a pomyslný bronz si odvezla Anna Štraufová (KK Slovan Rosice) se 156 body.

Kompletní výsledky naleznete na webu mladez.kuzelky.cz/cpd. Fotografie zde: https://www.flickr.com/photos/153559728@N03/albums/72157679507395528

Srdečně gratuluji vítězům letošního ročníku, ale i všem, kteří se do finálového turnaje probojovali. Všem hráčům a hráčkám přeji hodně štěstí do zbytku sezóny, která vyvrcholí právě mistrovstvím světa. Děkuji pořadateli finálového turnaje HKK Olomouc a všem oddílům, které se do organizace tohoto ročníku ČPD zapojily. Budu se těšit na viděnou při další příležitosti.

Lída Johnová
 

Datum: 21. 3. 2019 | Sekce: Mládež | Autor: Ludmila Johnová