ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 2018/19 – 11. kolo

Podzimní část soutěže je za námi. V posledním podzimním kole čtyřikrát bodovali domácí, jedenkrát hosté a zrodila se i jedna remíza. Na čele tabulky dle očekávání přezimuje družstvo ŠK Železiarne Podbrezová.

Interliga

Ta přivítala družstvo KK Tatran Sučany. Jediný bod hostí hned v úvodu zařídil Robert Vereš. V utkání se prezentovali vysokými výsledky Vilmoš Zavarko (674) a Erik Kuna (676). Druhý celek tabulky ŠKK Trstená Starek hostila v tomto kole TJ Slavoj Veľký Šariš. Domácí utkání kontrolovali a povolili hostům jediný bod, který uhrál Tomáš Roháľ (627). Z domácích pak skvělý výkon předvedli Michal Szulc (668) a Ivan Čech (655). Šlágrem kola se dá nazvat utkání SKK Rokycany – TJ Lokomotiva Česká Třebová. V utkání body putovaly jak na jednu tak i na druhou stranu. Závěrečná dvojice utkání rozhodla. Hostům totiž v ní nepomohlo ani střídání. V utkání podal pěkný výkon Dominik Ruml (646). TJ Sokol Luhačovice hostil TJ Sokol Brno Husovice. Rozdíl v poražených kuželkách byl jen 11 kuželek, také proto je pro hosty výsledek 6:2 asi krutý. Domácí měli uprostřed utkání slabší chvilku, kterou ustáli a hosté tak na možnou remízu nedosáhli. Ta se zrodila v Dobřanech, kde Klokani nastoupili proti KK PSJ Jihlava. Ve vynikající atmosféře se borci vybičovali k pěkným výkonům. Hosté ovládli prostředek utkání a měli blízko k plnému bodovému zisku. Domácí ale 33 kuželek udrželi a spravedlivá remíza byla na světě. V utkání byl nejlepším hráčem Vlastimil Zeman ml., který i přes pokažený závěr srazil vynikajících 669 kuželek. Jediné utkání, kde zvítězili hosté, se hrálo v Modrance. Hosté z Interu Bratislava prohráli jen pátou dvojici. V průměrném utkání padla jediná šestistovka a to na straně hostí. Vynikajících 642 kuželek totiž srazil Marek Zajko. Výsledek 7:1 je určitě spravedlivý.

Protože tento zpravodaj je poslední podzimní a další již jarní bude až v příštím roce, chci Vám všem poděkovat za spolupráci a popřát hezké a ničím nerušené svátky a bohatého Ježíška. PF 2019.

Datum: 3. 12. 2018 | Sekce: Interliga | Autor: Karel Bok