ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Změny v termínovém kalendáři 2014–2015 – Update!

Po sestavení konečného programu státní reprezentace bylo nutné učinit pár úprav v termínovém kalendáři pro soutěžní ročník 2014–2015.

U dospělých se jedná o jedinou změnu, kdy v termínu 20. resp. 16. kolo soutěží se koná reprezentační soustředění. Utkání 20. kola 1. KLM a 1. KLZ se předehrají utkání o týden dříve, tedy 14. 3. 2015 v původním ligovém volnu v čase dle možností na kuželnách pořádajících družstev. Samozřejmě je možné si pro předehrávku dojednat se soupeřem i jiný termín. Totéž platí i pro případ nominace hráčů z nižších lig, jejichž družstva si 20. kolo rovněž předehrají. Zde bude potřeba součinnost reprezentačních trenérů, od kterých očekávám včasné sdělení nominace, ale i samotných hráčů, kteří svou neúčastí na soustředění nebudou působit komplikace a změnu nominací.

V 1. KLD jsou změny trochu větší, je zde totiž velký časový pres. 11. kolo základních skupin bylo nutné přesunout do podzimní části a další pořad posunout o týden dopředu.

VV ČKA si je vědom toho, že může způsobit některým družsvům komplikace. Ovšem věřím, že se všem dotčeným podaří situaci zdárně vyřešit. Za způsobené potíže se jménem VV ČKA velmi omlouvám.

Hanuš Slavík
Předseda STK ČKA


PS: Omlouvám se velice za zpoždění této informace, ale článek jsem napsal již začátkem září po jednání VV. Poté jsem byl velmi zaneprázdněn a také služebně v cizině, takže jsem si v návalu dalších věcí neuvědomil, že jsem článek nezveřejnil.

Datum: 24. 9. 2014 | Sekce: VV ČKA | Autor: Hanuš Slavík