ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Okénko do zahraničí 2010/2011 – č. 11

Ani tento víkend nebyl bez zajímavých výsledků, i když v první řadě musím zmínit 2 velmi těžké porážky družstev s našimi hráči a hráčkami.

V rakouské Superlize žen BBSV Wien rozdrtil klub E. Budišové a Vl. Winterové 7:1, když u domácích excelovala Hana Wiedermannová. Ještě hůře dopadl dosud vedoucí Auerstahl (s našimi Br. Divišem a M. Součkem) v 2. Bundeslize NORD a po prohře 0:8 musel svým soupeřům (a zase to byl shodou okolností BBSV Wien) přepustit 1. místo.

Docela zajímavý výsledek se zrodil v dalším utkání rakouské Superligy žen OTIS Austria : Post 1036, které bylo i měřením sil českých hráček v domácím drezu (E. Klaudová, A. Axmanová) proti Slovenkám v kolektivu Post 1036 (G. Kuchárová a L. Listoferová). Bod pro domácí získala Eva Klaudová a 2 body získaly domácí hráčky za vyšší součet družstva. Naopak ostatních 5 hráček hostí své soupeřky přehrálo a pro OTIS to znamenalo dosti nepříjemnou porážku 3:5.

V rakouské Superlize mužů v utkání Lambach : Ritzing byl skvělý Maďar Cs. Nemeth, který skoro „dohonil“ Ondru Sobčáka – dosáhl výkonu 672 po drahách 178, 172, 172, 150.

Datum: 8. 3. 2011 | Sekce: Zahraniční soutěže | Autor: Petr Holý