ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

V Teplé 292 kuželek v podání M. Kotala

Sérii čtvrtých turnajů hostily kuželny v Hořicích, Ratíškovicích, Rýmařově, Táboru a Teplé.

Další série turnajů zaznamenala skvělý výkon pavlovického Michaela Kotala v Teplé, který jej vynesl na čelo průběžného pořadí starších žáků. V kategorii mladších žákyň dosáhla nejvyššího výkonu 270 kuželek Michaely Dvořáková v Táboře. Mezi chlapci pak zahrál nejlépe Daniel Aujezdský v Táboře, když porazil 265 kuželek. Mezi staršími žákyněmi byla nejlepší Šárka Ondřejová s 265 poraženými kuželkami na táborské kuželně.

Průběžnému pořadí vévodí v mladších žákyních chýnovská Michaela Dvořáková před druhou Adélou Sobotíkovou a třetí Terezou Chlumskou. Mezi chlapci pak trio kroměřížský Martin Janča před Danielem Aujezdským a Vojtěchem Kosinou. Jejich starším kolegům a kolegyním pak otrokovická Tereza Divílková, Veronika Wohlmuthová, Natálie Topičová a trio Michael Kotal, Ondřej Lepka a Mojmír Holec.

V Táboře jsem nemohl uznat účast Martina Vrby z TJ Kunžak, který jestě nesplňuje věkovou hranici pro start v soutěži (uvedeno datum narození 3. 8. 2001).

Na místech opravňujících k postupu do finále určitě není jasno zejména okolo toho kritického šestnáctého postupového místa, takže ještě není nic ztraceno ani jistého. Hodně zdaru v dalším klání.

Na webu PMN byl uveden chybný termín konání finálového turnaj. Vězte tedy, že se hraje v neděli 3. dubna 2011 na olomoucké osmidráze od 10 hodin. Postupující by tedy měli dorazit nejpozději v 9.30 k prezentaci.

Datum: 10. 1. 2011 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John