ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

I dorostenky o víkendu sehrály své zápasy

Ve skupině „A“ byly oba domácí týmy v tomto kole neúspěšné. Ve skupině „B“ pokračuje Valašské Meziříčí stále bez ztráty bodu.

Skupina „A“

Kolín měl v Chotovinách svoji výhru pod kontrolou po celou dobu utkání, protože hned v úvodu vytvořila kolínská Nikol Plačková pro svůj tým náskok 80 kuželek. Když potom její spoluhráčky také vyhrály svoje duely, i když podstatě těsnějším rozdílem, kanár pro domácí tým byl na světě.

Utkání v Jihlavě bylo mnohem napínavější. Duchcov nevstoupil do utkání zrovna šťastně a prohrával 1:0, Ani druhá hráčka hostujícího družstva nezahrála přesvědčivě, jí však výkon pod 500 na soupeřku stačil. V závěru se setkaly nejlepší hráčky obou družstev. Svých kvalit tentokrát lépe využila hostující Markéta Hofmanová, která výkonem 553 pečetila výhru Duchcova.

Skupina „B“

Valašské Meziříčí pokračuje stále bez ztráty bodu, i když tentokrát k výhře domácího Rýmařova mnoho nechybělo. Hostující hráčky příliš nepřesvědčily, předvedly výkony kolem hranice 500 bodů a nebýt toho, že Ivana Kateřiňáková i přes prohru na kolky zvítězila na třech drahách, mohl mít Rýmařov aspoň bod. V celkovém součtu pak hostující tým zvítězil o 5 kuželek.

Náchodské dorostenky na domácích drahách nastoupily proti Šumperku. Z hostujícího celku by za použití přísnějšího měřítka obstála pouze Nikola Tatoušková (530), která však narazila na nejlepší hráčku domácích Veroniku Kováčikovou (530) a prohrála s ní 2,5:1,5. Ve zbytku utkání stačily domácím hráčkám výkony lehce přes 500 kuželek a Šumperk odjel s kanárem.

Datum: 27. 9. 2009 | Sekce: Mládež | Autor: Lukáš Hlavinka