ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Páté turnaje PMN odehrány

Pátá série turnajů se odehrála na kuželnách v Kutné Hoře, Opavě, Pelhřimově a Ústí nad Labem za účasti 222 dětí.

Absolutně nejvyšší výkon byl k vidění v Pelhřimově a předvedl ho dačický Mojmír Holec. Jinak žádná super numera dosažena nebyla. V kategorii mladších žákyň zahrála nejvíc v Pelhřimově jičínská Alena Mizerová (253). Starším žákyním kraluje výkon neratovické Moniky Karasové v Kutné Hoře a má hodnotu 251 kuželek. V případě starších žáků zahrál nejvýše v Kutné Hoře domácí Michal Hrčkulák (253).

Celkově nižší výkony, než na jaké jsme byli v minulých kolech zvyklí mohou být poplatné i zvýšené nervozitě hráček a hráčů bojujících o postupová místa do finále. Pokud někdo očekával, že tento turnaj již bude rozhodující, pak nutno konstatovat, že tomu tak není. Pořadí okolo šestnáctého, posledního postupového, místa je velice vyrovnané, a tak na konečné rozhodnutí musíme počkat opravdu až do konce závěrečného 6. turnajového kola, které stále může s umístěním pořádně zamíchat.

Přeji hodně zdaru v dalších kláních a nezapomeňte poslat včas přihlášky pro poslední turnaj základní části, který hrajeme již poslední únorový víkend.

Kompletní informace naleznete také na webových stránkách soutěže http://pmn.czechian.net.

Datum: 3. 2. 2009 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John