ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Podrobná evidence klubů – zkušební provoz

Byla spuštěna testovací verze podrobného vyhledávání klubů a kuželen v ČR dle zadaných parametrů.

Jedná se o zkušební provoz. Údaje, které jsou v aplikaci k dispozici dodaly samy kluby na základě výzvy technické komise, která byla uvěřejněna na těchto stránkách a v Kuželkářských listech. U klubů, které nic nedodaly, jsme vyplnili alespoň adresu a počet drah ze staré databáze. Postupně bychom rádi doplnili a doladili všechny údaje, což by mělo být v zájmu všech.

Proto se znovu obracíme na zástupce klubů, kteří mají u výpisu prázdné kolonky, případně zjistí nějaké nesrovnalosti, aby nám poslali tento vyplněný formulář (XLS, 168 kB) se správnými údaji.

Dále prosíme o zasílání fotografií kuželen. Především hlavního pohledu na dráhy, ale připojit můžete i fotky dalšího zázemí. Snímky posílejte ve vysokém rozlišení, my si je dále upravíme.

Rovněž vás prosíme o zasílání připomínek k této aplikaci – ať už narazíte na nějaké chyby nebo máte návrhy na její vylepšení.

Veškeré záležitosti týkající se této evidence (formulář, fotografie, připomínky) posílejte na emailovou adresu .

Technická komise jménem Petra Vaňury děkuje všem, kteří již svoje údaje poskytli a věří, že se údaje v databázi budou i nadále rozrůstat, ideálně do úplného naplnění.

Datum: 8. 10. 2008 | Sekce: Ostatní | Autor: Petr Streubel