ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Dorost na Slovensko

Od středy 20. 8. 2008 do soboty 23. 8. 2008 proběhne již třetí společný výcvikový tábor reprezentačních dorosteneckých výběrů ze Slovenska, Německa a České republiky.

Tuto akci , kde si trenéři i fyzioterapeuti předávají své zkušenosti a znalosti, bude hostit Podbrezová. Pro zúčastněné dorostence a dorostenky je zde připraven, stejně jako v minulých letech, náročný program. Ze sportovišť je zde připravena krásná a moderní šestidráhová kuželna pro kuželkářský trénink. Pořadatelé počítají i s využitím staré dvoudráhy, ale spíše pro spestření a zábavu. Déle je připravena tělocvična, posilovna, fotbalové hřiště i bazén. Výprava naší reprezentace se bude skládat z vedoucího výpravy Františka Majera, který zároveň zastoupí trenérku pro fyzickou přípravu, která se bohužel této akce nemůže zúčastnit. Spolu s trenéry Ladislavem Musilem a Janem Výrkem pojede osvědčená fyzioterapeutka Ilona Líbalová. No a záverečné složení dorostenek a dorostenců vypadá takto:

DOROSTENKY:
1. HORŇÁKOVÁ Sylvie KK Zábřeh
2. JANDÍKOVÁ Markéta TJ Valašské Meziříčí
3. MUSILOVÁ Zuzana TJ ČKD Blansko
4. NAVRKALOVÁ Renata Loko České Velenice
5. POPOVIČOVÁ Karolína TJ Valašské Meziříčí
6. PRISTANDOVÁ Nela SKK Jičín
DOROSTENCI:
1. HARESTA Jaku TJ ČKD Blansko
2. PYTLÍK Michal SKK Rokycany
3. SCHEJBAL Martin KK Sadská
4. ŠÍPEK Vojtěch TJ Start Rychnov n. Kn.
5. TUČEK Michal Jiskra Hazlov
6. ŠPÍCHAL Jakub TJ ČKD Blansko

Z původně nominovaných se omluvila Simona Koutníková ze Sokola Duchcov a Vojtěch Tulka z SKK Hořice. Výprava má sraz již v pondělí 18. 8.2008 ve Valašském Meziříčí, kde do středečního ranního odjezdu má samostatnou přípravu.

Datum: 13. 8. 2008 | Sekce: Reprezentace | Autor: Petr Dobeš