ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Rokycany na jedničku

VV ČKA pověřil oddíl kuželek SKK Rokycany pořádáním MČR dorostenců. A ti se tohoto nelehkého úkolu zhostili opravdu na jedničku.

Perfektně připravená kuželna zářící čistotou čekala na nejlepší dorostence z celé České republiky.

V sobotu 3. 5. 2008 přesně v 11.00 hod. nastoupili první hráči dle stanoveného harmonogramu. Vždy při vyhlašování výsledků všichni zúčastnění hráči obdrželi od domácího oddílu tašku s upomínkovými a dárkovými předměty.

Veškerá organizace příkladně klapala a jednotlivé čtveřice nastupovali přesně dle rozlosování, o čemž svědčí ukončení kvalifikace minutu před 20.00 hod.

Ubytování v blízkosti kuželny bylo na úrovni a občerstvení přímo v prostorách kuželny příkladné.

Velké finále čekalo v neděli 4. 5. 2008 dopoledne na 16 nejlepších hráčů z kvalifikace. V 8.00 hodin za slavnostního pochodu nastoupilo do hracího prostoru všech 16 hráčů a dále všichni vedoucí funkcionáři. Já a ředitel MČR pan Zdeněk Větrovský jsme přednesli krátké proslovy a hlavní rozhodčí pan Zdeněk Platzer představil jednotlivé finalisty. Po státní hymně České republiky následovalo samotné finále.

Zcela zaplněné hlediště vidělo hlavně v druhé polovině finálového dopoledne velice kvalitní výkony. Bouřlivé, ale vysoce korektní publikum hnalo všechny hráče k co nejlepším výsledkům. Dle mého názoru zvítězili opravdu ti nejlepší, nebyly to náhodné výkony.

Při závěrečném vyhodnocení jsem využil slavnostního okamžiku a dekoroval dorostenecké družstvo SKK Rokycany zlatými medailemi za první místo v 1. KLD. Dlouho se z hlediště ozývalo známé „mistři, mistři…“

Pak již následovalo vyhodnocení jednotlivců. Nejlepším jsem opět předal medaile a domácí oddíl věcné ceny.

V závěrečném projevu jsem poděkoval všem třem rozhodčím – hlavnímu panu Bohumilovi Platzerovi a dráhovým panu Jiřímu Šlajerovi a panu Vladislavovi Charouzovi za bezchybné řízení celého mistrovství, ve kterém se nevyskytl jediný zádrhel.

Dále jsem poděkoval domácímu oddílu kuželek SKK Rokycany za perfektně připravené mistrovství a hráčům za bezkonfliktní a sportovní přístup.

Opravdu vyvedené mistrovství!

Datum: 11. 5. 2008 | Sekce: Mistrovství ČR | Autor: Milan Jakoubek