ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kuželkářské listy – listopad 2007

Nové číslo Kuželkářských listů přináší souhrn informací za měsíc listopad z domácích mistrovských soutěží i jediné reprezentační akce za uplynulé období, kterou bylo mezistátní utkání juniorů s Polskem.

Kuželkářské listy 9/07 Technický vedoucí juniorské reprezentace Petr Holý v úvodním článku informuje o průběhu první části přípravy našich juniorů a juniorek na mistrovství světa, které se uskuteční příští rok. V závěru článku hodnotí celou akci i reprezentační trenéři.

Druhou mezinárodní akcí, které se toto číslo zpravodajsky věnuje, jsou úvodní zápasy našich dvou zástupců v novém ročníku Ligy mistrů.

Důležitou mezinárodní akcí, ale tentokrát ne na poli sportovním, ale u jednacího stolu je konference WNBA, o níž referuje ve svém příspěvku prezident ČKA Jiří Jančálek.

O zajímavý pohled na kuželkářský sport z trochu jiného úhlu se s Jaroslavem Velíškem podělila v rozhovoru generální sekretářka ČKA Ivana Palánová.

V pravidelných rubrikách představujeme Radka Holakovského a kuželnu a oddíl TJ ČKD Blansko.

Čtenáři v tomto čísle také najdou upoutávku na akce, které se uskuteční v prosinci – Vánoční turnaj dorostu v Zábřehu a zápas výběru ligových hvězd České a Slovenské republiky v Blansku.

Datum: 1. 12. 2007 | Sekce: Kuželkářské listy | Autor: Štěpán Koblížek