ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kuželkářské listy – září 2007

Po letní přestávce vyšlo další číslo Kuželkářských listů. Hlavním tématem tohoto vydání je začátek nové kuželkářské sezony.

Kuželkářské listy 7/07V úvodním článku se detailněji věnujeme prognóze vývoje v první lize mužů a žen. Přinášíme i přehled nejzajímavějších přestupů, ke kterým došlo během letní přestávky, a dále stručné představení všech prvoligových nováčků. Období, kdy neprobíhají mistrovské soutěže, oddíly využívají k rekonstrukcím a opravám na svých kuželnách, proto se v jednom z příspěvků věnujeme také těmto informacím.

Předseda komise státní reprezentace Petr Dobeš přibližuje plán naší kuželkářské reprezentace na letošní soutěžní ročník, který se odehraje především ve znamení přípravy na květnové MS juniorů a kontrolních startů ostatních kategorií. V tomto čísle naleznete rovněž informace ze dvou reprezentačních akcí, které se konaly ještě před zahájením soutěží.

Nejenom rozhodčím, ale také všem hráčům a funkcionářům je určen materiál předsedy komise rozhodčích Milana Jakoubka shrnující závěry ze dvou seminářů ligových rozhodčích, které se věnovaly uplynulému ročníku soutěží a především novým Sportovně technickým předpisům.

Robin Parkan ve svém metodickém příspěvku nastiňuje příklad týdenního tréninkového cyklu pro nejmladší začínající kuželkáře.

V tradičních rubrikách představujeme kuželnu a oddíl TJ Sokol Kolín a z reprezentantů je to tentokrát Radek Hejhal.

Datum: 14. 9. 2007 | Sekce: Kuželkářské listy | Autor: Štěpán Koblížek