ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Dorost v Hagewerderu

Ve dnech 23. až 26. 8. 2007 se uskuteční společný výcvikový tábor dorostenecké reprezentace České republiky, Slovenska a pořádajícího Německa.

Tohoto výcvikového tábora se zúčastní tito dorostenci a dorostenky: Markéta Jandíková (Val. Meziříčí), Ludmila Johnová (Č. Třebová), Martina Janyšková (Sedlnice), Renáta Navrkalová (Č. Velenice), Nikol Plačková (Kolín), Simona Koutníková (Duchcov), Lakáš Fejfar (Vrchlabí), Michal Pytlík (Rokycany), Jan Ševela (Jihlava), Michal Tuček (Hazlov), Ladislav Wajsar (Liberec) a Jan Endršt (Duchcov). Nominace byla provedena podle návrhu bývalých trenérů L. Musila a Fr. Majera. Z původní nominace se omluvili Roman Weinlich, Zuzka Musilová a Kamila Šmerdová.

Jelikož se jedná o jedinou akci tohoto pololetí u dorostu, bylo původně rozhodnuto, že se akce zúčastní původní trenéři dorostu L. Musil a Fr. Majer. Tito se však omluvili. Z tohoto důvodu byli požádání o pomoc jeden z kandidátů na trenérský post Jan Výrek a člen trenérsko-metodické komise Robin Parkan. Tito pozvání akceptovali. Dalšími účatníky jsou fyzická trenérka Renata Šimůnková a masérka Ilona Líbalová. Vedoucím výpravy je Petr Dobeš.

Všichni dorostenci a dorostenky projdou během dvou a půl dne vysokou fyzickou zátěží. Čeká je trénink na kuželně, modelové utkání, rehabilitační cvičení a fyzické testy.

Datum: 13. 8. 2007 | Sekce: Reprezentace | Autor: Petr Dobeš