ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Rozpis MČR neregistrovaných

V kvalifikacích 1. Mistrovství ČR neregistrovaných může představit své zástupce až 35 měst. Mistrovství je vyhlášeno pro čtyřčlenná mužstva v disciplíně na 60 hs.

Na základě přihlášek byla jednotlivá družstva rozdělena do 3 regionálních kvalifikací, které se uskuteční v Hořicích, v Praze a Valašském Meziříčí. Z každé regionální kvalifikace postoupí 8 nejlepších mužstev na finálový turnaj.

Do výběrového řízení na pořádání finálového turnaje se přihlásili zástupci měst Prostějov, Přerov a Valašské Meziříčí. Na základě předem stanovených kritérií bylo rozhodnuto, že se finálový turnaj uskuteční na šestidráhové kuželně v Přerově.

Na finálovém turnaji (16. – 17. 6. 2007) se první den utká 24 družstev. Do druhého dne postoupí už jen 8 družstev a mezi nimi se rozhodne o mistru ČR v kategorii neregistrovaných. Výsledky z prvního dne mistrovství se nezapočítávají.

V rámci finálového turnaje je plánovaná schůzka všech pořadatelů soutěží neregistrovaných za účasti členů VV ČKA a MMK. Hlavním bodem této schůzky bude projednání možnosti vytvoření Sekce amatérských kuželek, která by byla začleněná do struktury ČKA. V sobotu 16. června se uskuteční také společenský večer určený pro účastníky finálového turnaje a organizátory soutěží neregistrovaných.

Obsazení kvalifikací:
Kvalifikace A – Hořice, 19. 5. 2007
  • Červený Kostelec, Hořice, Jičín, Náchod, Pardubice, Poděbrady, Rychnov, Rýmařov, Trutnov, Ústí nad Orlicí, Vrchlabí
  • Rozpis kvalifikace A (PDF, 42 kB)
Kvalifikace B – Praha, 20. 5. 2007
  • Dačice, Jihlava, Karlovy Vary, Nová Bystřice, Plzeň, Podbořany, Praha, Příbram, Rokycany, Tábor, Třebíč, Ústí nad Labem
  • Rozpis kvalifikace B (PDF, 42 kB)
Kvalifikace C – Valašské Meziříčí, 19. 5. 2007
  • Blansko, Horní Benešov, Hodonín, Ivančice, Kroměříž, Olomouc, Prostějov, Přerov, Rosice, Slavičín, Valašské Meziříčí, Vsetín
  • Rozpis kvalifikace C (PDF, 42 kB)
Finálový turnaj – Přerov, 16. – 17. 6. 2007:
Datum: 23. 3. 2007 | Sekce: Neregistrovaní | Autor: Michal Maryška