ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Odběratelům časopisu „Kuželky – Bowling“

Vážení sportovní přátelé, časopis „Kuželky – Bowling“ a tím i jeho redakční rada se s vámi po 13 letech loučí, vydávání časopisu bylo posledním číslem ročníku 2006 ukončeno.

Za 13 let existence časopisu se velice změnily komunikační kanály a v současné době díky elektronické poště jsou zájemcům o informace z kuželkářského dění tyto poskytovány téměř okamžitě prostřednictvím webových stránek.

Ucelený zpravodaj je však stále velice žádaný a pro komunikaci vedení asociace s členskou základnou, kluby i krajskými svazy nutný. Proto jsme zkusili využít dříve vydávaného Zpravodaje ČKA, tento rozšířit a vydávat měsíčně v elektronické podobě. Tato podoba se osvědčila, zpravodaj změnil název na „Kuželkářské listy“ (KuLi), stal se rychle velmi oblíbeným a každý měsíc je rozesílán na stovky adres. Časopis, vydávaný pouze 4× ročně, se tak stal málo aktuální a Výkonný výbor ČKA se proto rozhodl jeho vydávání ukončit a soustředit se plně na obsahovou přípravu KuLi.

KUŽELKÁŘSKÉ LISTY budou dále vydávány v elektronické i tištěné podobě. Zájemci o zasílání prostřednictvím e-mailu se zaregistrují na webových stránkách ČKA zde. Ti, co mají zájem o zasílání Kuželkářských listů poštou v tištěné podobě, si mohou objednávku stáhnout (DOC, 52 kB) na webu nebo požádají sekretariát ČKA o zaslání objednávky poštou nebo e-mailem.

Cena jednoho tištěného vydání včetně poštovného byla stanovena na 40 Kč. Předpokládáme vydávání 10 čísel KuLi ročně, roční předplatné tak bude 400 Kč. Vzhledem k tomu, že v současné době již 1. číslo ročníku 2007 vyšlo a únorové číslo právě vychází, mají zájemci o zasílání možnost v objednávce stanovit, zda chtějí dodatečně zaslat i tato vydání KuLi nebo si sami určit, od kterého vydání rozesílání požadují. Z tohoto požadavku si stanoví i částku předplatného (počet výtisků v roce × 40 Kč).

Věříme, že i díky vaší aktivní spolupráci budou naše Kuželkářské listy zajímavé a plné informací ze všech úrovní kuželkářského sportu.

Se sportovním pozdravem

Jiří Jančálek, prezident ČKA
Ivana Palánová, gen. sekretářka ČKA

Datum: 16. 2. 2007 | Sekce: Ostatní | Autor: ČKA