ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pohár mladých nadějí 2006/07 – 1. turnaj

Pohár mladých nadějí vykročil do svého 11. ročníku úspěšným turnajem v Kosmonosích, Hazlově, Nové Bystřici a Zábřehu na Moravě. Celkový počet účastníků dosáhl úctyhodného čísla 204 z celkem 53 oddílů.

Bohužel v prvním turnaji se opět objevil start dorostence. Tentokrát to byli Fidrant a Mleziva (oba TJ Sokol Kdyně). Jejich start v Hazlově jsem nemohl vzít v potaz. Do Kdyně jsem posílal e-mail s upozorněním, že Fidrant je již dorostenec a tedy v turnaji startovat nemůže; u Mlezivy mi v přihlášce neuvedli datum narození, byť to rozpis soutěže ukládá (alespoň vidíte, že takový požadavek má své oprávnění). Pokud v souboru, který zasílám pořadateli turnaje datum narození chybí, měli by na to upozornit rozhodčího a tento údaj při prezentaci zkontrolovat. Prosím všechny, aby si zkontrolovali data narození svých svěřenců a porovnali s rozpisem soutěže, který jasně definuje, kdo se turnajů může účastnit.

V kategorii starších žáků předvedl celkově nejvyšší výkon Michal Wohlmuth v Hazlově (254); tři další v pořadí též pokořili hranici 250 kuželek. Za zmínku stojí i výborných 251 kuželek Matěje Konvičného v Zábřehu na Moravě. Z děvčat dosáhla nejvyššího výkonu Blanka Fučíková v Nové Bystřici (240).

Mladším žákům kraluje výkon Petra Cahlíka v Zábřehu (!) a má hodnotu 257 (!) kuželek. Mezi nejmladšími děvčaty pak byla na špici Kristyna Švihlíková v Hazlově s výkonem 247 kuželek.

V tomto zpravodaji uvádím pouze výsledky v jednotlivých kategoriích na příslušné kuželně. Průběžné celkové pořadí uvedu po druhém turnaji, který bude již v sobotu 28. října na kuželnách v České Třebové, Dačicích, Duchcově a Opavě.

Nezapomeňte, že termín pro podání přihlášek na další turnaj je již 18. říjen 2006.

Datum: 3. 10. 2006 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John