ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Nový kuželkářský měsíčník

Po 8 měsících od spuštění nových webových stránek se dočkáváme další výrazné změny, a to vydání nového kuželkářského měsíčníku, který by měl v plném rozsahu nahradit Zpravodaj ČKA.

Nový měsíčník bude zatím vycházet pouze v elektronické podobě a bude zasílán zdarma všem, kteří si ho objednají prostřednictvím těchto webových stránek.

Nově se budete setkávat s pravidelnými rubrikami i s aktualitami z domova a ze světa. Rádi bychom dali větší prostor zástupcům oddílů, aby se mohli s ostatní kuželkářskou veřejností podělit o své názory nebo informovat o významné akci pořádané na své kuželně.

Naším záměrem je, aby tento měsíčník vycházel 10× do roka (září – červen). Na základě ohlasů kuželkářské veřejnosti na toto nové periodikum, zváží VV ČKA na konci roku 2006, zda i v roce 2007 pokračovat ve vydávání časopisu Kuželky&Bowling v současné papírové podobě.

Nový kuželkářský měsíčník zatím nedostal žádný název. Rádi bychom vyzvali čtenáře, aby nám poslali své návrhy na jeho jméno. Autora vybraného názvu odměníme hodnotnou cenou – zlatou kuželkou (přívěšek)! Své návrhy můžete posílat až do 30. září 2006 na e-mail: redakce@kuzelky.cz. V případě, že vybraný název zašle více čtenářů, bude autorství uznáno tomu, kdo pošle svůj návrh dříve.

Kuželkářský měsíčník si můžete objednat ZDE (v případě, že máte objednán Zpravodaj ČKA bude Vám chodit automaticky).

Datum: 6. 9. 2006 | Sekce: Zpravodaje | Autor: Michal Maryška