ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Nultý ročník MČR družstev neregistrovaných hráčů

V sobotu 24.6.2006 se na jihlavské kuželně konal nultý ročník Mistrovství republiky družstev neregistrovaných hráčů v disciplině 120 HS. Soutěže se zúčastnilo 8 družstev z měst Hořice, Jičín, Jihlava, Náchod, Karlovy Vary, Rýmařov, Ústí nad Labem a Horní Benešov.

FotkaPo nezbytných úvodních formalitách – prezentace, losování – bylo mistrovství zahájeno proslovem prezidenta ČKA Jiřího Jančálka a předsedy MMK Štěpána Koblížka.

Ihned poté byla zahájena soutěž, bojovalo se od prvních hodů, někomu se dařilo víc, někomu méně, spoluhráči a diváci fandili všem bez rozdílu. Atmosféra byla vynikající, poděkování patří jihlavskému oddílu za přípravu nejen kuželny ale i zázemí a dobře připravené soutěži.

Vítězem a držitelem putovního poháru se stalo družstvo „ Dopravní podnik Karlovy Vary“ (Keketi, Harašta, Hruška, Guba) s celkovým počtem 2170 poražených kuželek, na 2. místě družstvo „Donap Česká Skalice“ (Víšek, Simon, Váchal, Prokop) – 2094 por. kuželek, na 3. Místě „Vysočina Jihlava“ (Houzar, Nestrojil, Zvěřina, Reittermann) – 2030 por. kuželek. V jednotlivcích se na 1. místě umístil Milan Hruška (Karlovy Vary) vynikajícím výsledkem 592 por. kuželek, na 2. místě rýmařovský Miloslav Grulich – 564 – zároveň s nejlepší dorážkou 217, třetí skončil Petr Váchal z České Skalice – 548.

V průběhu dne proběhla informativní schůzka s organizátory amatérských soutěží, byly probrány názory na tuto novou soutěž, nápady, návrhy do dalšího ročníku. Škoda, že možnosti diskutovat využili jen zástupci hrajících měst (s výjimkou Prahy), byť byli pozváni všichni ti, kteří reagovali na výzvy ohledně amatérských soutěží.

Všichni jsme se shodli, že uskutečnit tuto soutěž je dobrý počin a je dobré v ní pokračovat.

MČR družstev neregistrovaných
1. Dopravní podnik Karlovy Vary Martin Keketi, Ivan Harašta, Milan Hruška, Hubert Guba 2170
2. Donap Česká Skalice Petr Víšek, Radek Simon, Petr Váchal, Jiří Prokop 2094
3. Vysočina Jihlava Michal Houzar, René Nestrojil, Lukáš Zvěřina, Bohuslav Reittermann
2030
4. RD Rýmařov Marek Zoth, Miloslav Grulich, Vratislav Opavský, Pavel Miček
2017
5. Šviháci Ústí nad Labem Jan Brož, Karel Sottner, Oldřich Rejna, Viktor Kováč
2008
6. Spring Hořice Luděk Buček, Pavel Mečíř, Karel Medlík, Miroslav Knap
1962
7. Rolling bowles Benešov Jan Opěla, Slavomír Barbaráš, Pavel König, Drahoslav Brňák
1911
8. Silnice Jičín Josef Novák ml., Ladislav Kracík, Jaroslav Novotný,
Josef Novák st.+Vladimír Košíček
1885

Datum: 27. 6. 2006 | Sekce: Neregistrovaní | Autor: Věra Tomanová