ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Ohlédnutí za MČR seniorů v Chomutově

Domácí oddíl TJ Jiskra Kovářská připravil opravdu vynikající mistrovství. Celý týden před zahájením připravoval kuželnu tak, aby byli všichni co nejvíce spokojeni. A byli!

Hrálo se do nového typu kuželek Syndur Top a s novými koulemi. Ten kdo znal kuželnu dříve, ten se nestačil divit. Kuželky padaly jako divé. Napomohly tomu zcela jistě i nové potahy na bočních stěnách v prostoru kuželek.

Na seniorskou kategorii mělo mistrovství vynikající úroveň. Mistr České republiky Jaroslav Slabák předvedl velikému množství diváků vytouženou „šestistovku“, za kterou sklidil obrovské a zasloužené ovace.

Domácí se však vytáhli i po další stránce, hlavně co se týká obdarování a občerstvení. Každý hráč včetně vedoucích činovníků obdržel hodnotnou tašku s propagačními materiály a tričkem s logem MČR, dále zdarma hlavní jídlo s nápojem. To však nebylo zdaleka vše. Při vyhlašování výsledků první tři hráči kromě medailí od ČKA byli obdarováni velikým pohárem, hodnotným dárkovým košem a věcnou cenou. Nejlepší hráč v dorážkové (Jaroslav Slabák) dostal od zástupkyně Sportovního zařízení Chomutov paní Fišerové další obrovský dárkový koš.

Za město Chomutov se zúčastnil dr. Polanský, který před zahájením provedl rozlosování a na závěr společně se mnou a s ředitelem mistrovství panem Zemanem předával nejlepším ceny. Při závěrečném ceremoniálu se se svojí rozhodcovskou dráhou rozloučil hlavní rozhodčí pan Ferdinand Prokeš. Poděkoval jsem mu za vše co pro kuželky udělal a za VV ČKA předal dárkový koš. Když jsem přede všemi přečetl děkovný dopis od Jirky Jančálka, objevily se v jeho očích slzy.

Každému hráči byla ještě v samotném závěru předána jeho vlastní fotografie pořízená při vyhlašování výkonů na které byl nápis a datum mistrovství.

Rozhodčí podali opravdu profesionální výkon, nevyskytl se jediný zádrhel. Výsledky byly průběžně po každých 30-ti hodech zveřejňovány na velikém projektovém plátně, takže diváci i hráči měli okamžitý přehled.

Opravdu vydařené a honosné mistrovství!

Datum: 31. 5. 2006 | Sekce: Mistrovství ČR | Autor: Milan Jakoubek