ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Finále Poháru mladých nadějí

Jubilejní 10. ročník Poháru mladých nadějí 2005-6 je dobojován. Celkovými vítězi jsou Pavla Hůrová (TJ Odry), Simona Koutníková (Sokol Duchcov), Jakub Zdražil (KK PSJ Jihlava) a Martin Procházka (TJ ČKD Blansko). Všem tímto ještě jednou blahopřeji.

FotkaNa úvod si dovoluji ještě připomenout, že třináctka nejlepších starších žákyň a starších žáků dle celkového pořadí si zároveň vybojovala přímý postup na Mistrovství České republiky 2006.

Rozpis všech mistrovství najdete na webových stránkách České kuželkářské asociace a byl též distribuován všem krajským svazům. Takže je možné se také obrátit na sekretáře či předsedy STK jednotlivých krajských svazů.

Stručně k oběma mistrovstvím pro vaši informovanost. Obě se konají 20. května 2006; žáci hrají v Hořicích, žákyně v Přerově. Prezentace a kontrola dokladů je v obou případech od 11:00 hodin.Přihlášky je třeba zaslat do 30.4.2006 řediteli mistrovství a sekretariátu ČKA. Postupující z PMN žádnou přihlášku zasílat nemusí. Její funkci plní tento zpravodaj, který obsahuje všechny požadované náležitosti. Pokud by se někdo nemohl mistrovství účastnit, dejte prosím zprávu na kontakt uvedený na konci tohoto zpravodaje, abych mohl informovat dalšího postupujícího.

Datum: 10. 4. 2006 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John