ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pohár mladých nadějí – 6. turnaj

Poslední turnaj základní části byl ve znamení vynikajících výkonů.

Logo PMNNejprve si opravte výkon Nely Pristandové v Hořicích (5. turnaj), který byl správně 250 kuželek, což znamenalo 2. místo. Změny jsou již promítnuty do celkového pořadí.

Dobře „namázáno“ bylo určitě v Jihlavě. Tam Jakub Šplíchal předvedl 298 kuželek (!!!) a druhý v pořadí Martin Procházka porazil 289 kuželek. Paráda. Za zmínku určitě stojí velice kvalitní výkon 283 (!!!) kuželek v podání Michala Pytlíka v Podbořanech.

V Jihlavě a Valašském Meziříčí to padalo i mladším žákům. Výborně zahrál Jakub Zdražil, který předvedl 297 kuželek a Matouš Krajzinger s 281 kuželkou.

V kategorii starších žákyň předvedla nejvyšší nához 266 kuželek Petra Valíková v Jihlavě a mezi mladšími žákyněmi, také v Jihlavě, Kristýna Dejdová 268 kuželek.

Základní část jubilejního desátého ročníku PMN je tedy dohrána a můžeme se těšit na třešničku na dortu v podobě finálových bojů o konečné umístění v této soutěži. Stalo se již tradicí, že finále se hraje na olomoucké osmidráze. Nejinak tomu bude i letos. Šestnáct nejlepších z každé kategorie si zajistilo účast v závěrečných bojích, které se uskuteční v sobotu 8. dubna 2006. Všem postupujícím blahopřeji a těm ostatním přeji, aby se jim dařilo v příštím ročníku lépe.

Na závěr bych rád poděkoval všem pořadatelům turnajů a obětavým trenérům, rodičům a doprovodu za bezproblémový průběh celé základní části. Poděkovat chci i těm, kteří reagovali na moji výzvu a projevili zájem pořádat některý turnaj PMN i v příštím soutěžním ročníku. Jsou to:

TJ Loko Č. Třebová, TJ Centropen Dačice, TJ Sokol Duchcov, KK PSJ Jihlava, SK Kosmonosy, KK Kroměříž, TJ Jiskra Nová Bystřice, KK Opava, SKK Podbořany, TJ Spartak Přerov, TJ Start Rychnov n. Kn., TJ Rýmařov, KK Šumperk, TJ Loko Tábor, TJ Sokol Teplá, TJ Třebíč, SKK Vrchlabí a KK Zábřeh. Tímto tak zároveň znáte místa konání v 11. ročníku PMN, jehož organizace se již připravuje.

A nyní několik upozornění k letošnímu finále. Především nezapomeňte přihlásit postupující (potvrdit účast) v termínu nejpozději do 25. března 2006. Pokud se někdo nechce nebo nebude moci účastnit, dejte včas vědět, abych mohl oslovit další v pořadí. Začátek v Olomouci je stanoven na 10:00 hodin. S ohledem na prezentaci doporučuji dostavit se na kuželnu HKK Olomouc nejpozději o půl desáté.

Datum: 13. 3. 2006 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John