ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Májový turnaj krajských výběrů žákovských družstev

První ročník se bude konat ve dnech 27. až 28. května 2006 na čtyřdráhové kuželně TJ Centropen Dačice.

Vážení sportovní přátelé,

dovolte, abych vás co nejsrdečněji pozval na 1. ročník Májového turnaje krajských výběrů žákovských družstev, který se bude konat ve dnech 27. až 28. května 2006 na čtyřdráhové kuželně TJ Centropen Dačice.

Hrát budou čtyřčlenná družstva v disciplině 60 hs. Za každé družstvo musí nastoupit minimálně jedna žákyně. Pokud bude v družstvu mladší žák, resp. žákyně, bude mu umožněno odehrát celou disciplinu koulí o průměru 150 mm (pro tento případ platí obdobná ustanovení pro opakování hodu jako v PMN).

Výpravě v počtu 1 + 4 bude uhrazeno:

  • a) nocleh ze soboty na neděli;
  • b) příspěvek na dopravu osobním autem ve výši 3,- Kč/km.

S ohledem nutnost organizačně akci zabezpečit vás žádám, abyste nejpozději do 11. března 2006 oznámili na adresu předsedy KM ČKA (stačí prostřednictvím e–mailu), zda se akce zúčastníte. V případě, že účast nepotvrdíte ve stanoveném termínu, považuji to za odmítnutí účasti na turnaji.

Po výše uvedeném termínu vám bude zaslán podrobný rozpis soutěže včetně časového plánu. I za předpokladu účasti všech krajů počítáme se zahájením cca v 11:30 až 12:00 hodin, což umožní rozumný dojezd i ze vzdálenějších lokalit naší republiky. V neděli dopoledne předběžně počítáme s modifikovaným sprintem a ukončením okolo poledne.

Na setkání se těší
Jiří John (předseda KM ČKA)

Pozvánka na turnaj (PDF, 27 kB)

Datum: 16. 2. 2006 | Sekce: Turnaje | Autor: Jiří John