ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Mezinárodní klubové poháry 2017

V prvním říjnovém týdnu se uskuteční tři významné mezinárodní akce. Nejvýznamnější z nich, Světový pohár družstev, se uskuteční v České republice na šestidráze v Blansku. Další dvě akce se konají v Německu – Evropský pohár družstev v Hirschau a Pohár NBC v Mnichově.

World Team Cup, Blansko 2017Česko budou zastupovat na Světovém poháru loňští mistři ČR – muži SKK Rokycany a ženy KK Slovan Rosice. Na Evropském poháru budou české barvy hájit muži KK PSJ Jihlava a ženy KK Slavia Praha a na Poháru NBC máme v každé kategorii po dvou zástupcích – muži CB Dobřany, KK Slavoj Praha a ženy TJ Valašské Meziříčí, TJ Sokol Duchcov.

Čeští kuželkářští fanoušci tak budou moci opět po třech letech (2014 se konalo v Brně mistrovství světa jednotlivců) vidět v akci nejlepší světové hráčky a hráče. Kuželkářský klub Blansko se pořadatelství zhostil velice pečlivě a připravil specializované webové stránky, aktivní je také na Facebooku a k dispozici bude i živý videopřenos na YouTube. Vstupné na akci je zdarma, a tak věříme, že podpořit české zástupce přijede početný zástup fanoušků a fanynek přímo do místa dění. K zakoupení budou upomínkové předměty, přímo v areálu je možnost celodenního stravování a mnoho dalšího. Více k dispozici na webu www.worldcupblansko.cz a Facebooku.

XXIX. Světový pohár družstev
Termín 3.–7. října 2017
Místo Blansko (CZE)
Časový plán PDF (111 kB)
Seznam účastníků PDF (78 kB)
Webové stránky www.worldcupblansko.cz
Facebook www.facebook.com/WorldCupBlansko/
YouTube kanál www.youtube.com/channel/UCB528nDRUT5iIBjJoUOCutw
XXIX. Evropský pohár družstev
Termín 3.–7. října 2017
Místo Hirschau (GER)
Časový plán PDF (110 kB)
Seznam účastníků PDF (67 kB)
XVI. Pohár NBC
Termín 4.–8. října 2017
Místo München (GER)
Časový plán PDF (140 kB)
Seznam účastníků PDF (111 kB)

Další informace jsou k dispozici na webu NBC.

Datum: 3. 10. 2017 | Sekce: Mezinárodní soutěže | Autor: Petr Streubel