ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Úprava ligového rozpisu (Update!)

Poté, co jednání o vývoji online systému na zpracování výsledků uvázla na mrtvém bodě, rozhodl VV ČKA o návratu k zavedenému systému hlášení výsledků.

Tak jako v minulých letech se budou výsledky ligových utkání utkání zasílat na formuláři ve formátu MS Excel.
Podrobnosti najdete v aktualizovaném rozpisu Kuželkářské ligy 2017-2018 (viz níže).

Pár aktualit:

  • Ivan Kulich odešel z osobních důvodů z STK ČKA, nahradil ho Petr Kohlíček, který převzal řízení soutěží po Ivanovi, tedy 2.KLZ A a 2.KLZ B. Petra vítám v STK a přeji mu úspěšnou práci s co nejméně problémy.
  • VTŽ Chomutov bude hrát v tomto soutěžním ročníku svá domácí utkání na kuželně v Teplicích.
  • TJ Sokol Vracov nedal dohromady družstvo žen a byl nucen jej odhlásit z 2.KLZ B. Tato soutěž tak bude mít bohužel pouze 9 účastníků.
  • V pracovním losu 2.KLZ B byla omylem prohozena 10. a 11. kola. V nové verzi je tato chyba opravena. "Ostrý" los bude samozřejmě v pořádku.

VV ČKA rozhodně neopustil myšlenku online zpracování výsledků a bude hledat vhodný subjekt, který by za přijatelných podmínek tento systém doladil, či případně vyvinul nový. Jakékoli nabídky z členské základny budou vítány.

!!! Informace - V původně rozeslaném Rozpisu se omylem obejvila chybná částka za ujetý kilometr při použití vlastního vozidla rozhodčím. Správný údaj je 4 Kč/km.

Hanuš Slavík
Předseda STK ČKA

29.8.2017

 

 

Datum: 29. 8. 2017 | Sekce: Domácí soutěže | Autor: Hanuš Slavík