ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

MS družstev - osmý den - semifinále

Poslední den MS v Dettenheimu. České ženy hrají od 8:00 s Němkami o finálové místo. Update 11:20, dohráno!

Česko: Německo 3:5 3557:3708

  • Naděžda Dobešová vs. Sina Beisser 598:644
  • Nikola Tatoušková vs. Alina Dollheimer 608:575
  • Dana Wiedermannová vs. Corinna Kastner 583:585 (3:1)
  • Olga Hejhalová vs. Simone Schneider 549:613
  • Renáta Navrkalová vs. Daniela Kicker 629:626
  • Hana Wiedermannová vs. Saskia Seitz 590:665

Gutten morgen,

za malou chvíli to vypukne! Hala se již plní, německé obecentsvo obsahuje veškerá myslitelná místa, zbytek je ponechán svému osudu na boku. Naštěstí hrajeme na 5 až 8, takže budeme mít oční kontakt s naším týmem. 

Naděžda Dobešová, Nikola Tatoušková:

Máme za sebou nástupy a začínají rozhozy. Naďa má dnes v pravdě přetěžkého soupeře v podobě Siny Beisser. Její až mužské vzezření skoro budí hrůzu, ale Naďa se jí opravdu nelekne.

Nikča začíná sedmou, Naďa ze středu. Vedeme, takže konec. :-) Na podruhé obě za sedm. Nikča dává třetím hodovku, Naďa sed...stále vedeme, takže fakt by to chtělo končit. Nikča podepisuje krokodýlem. Naďa sněhulákem uzavírá první pětku, 30:28. Nikča vede 37:30. Obě češky pokračují pětkou, Beisser zatím střídá devítky a nic moc hody. Nikča si drží průměr sedm na hod. Fanky ji ted ale stojí náskok, Dollheimer se dotahuje. Naďa první desítku těsně prohrává 60:68. Nikča vede 64:59. Naďa drží plichtu, Beisser má ale hod k dobru. Nikča je stále mírně vpředu. Naďa prohrává plnou 90:105, Nikča vede 95:93. Naďa otevírá středem, Beisser fankami, ale druhým hodem je uklízí. Nikče padá krokodýl, stejně tak Dollheimer. Beisser pokračuje osmou a má už přes dvacet kuželek k dobru. Naďa uklízí patnáctku a dává osm...zadní roh odolal. Nikča na podruhé dává středovou pětku. Naďa bohužel fíkla, takže by to teď měla napravit. Padá ji krokodýl. Nikča jede po jedné. Má sice drobný náskok z plných, ale soupeřka má hod k dobru. Naďa bez problémů po jedné uklízí. Z levé ulice ji teď zbyl pravý párek, ale bohužel i levý sedlák. Dollheimer dává hodovku a Nikča musí reagovat. Další krokodýl. Mezitím Naďa zkušeně dobrala těžkou figuru. Dává plzeň, ale dopadá ji přední fanka...zase těžká figura. A zase je dole. Naďa končí dráhu za 139, Beisser vítězí o 24. Nikča překousala a z pravé ji nakonec dopadá sedma. Předposledním dobírá a má poslední hod do plných. Pětka z ulice. Dollheimer se štěstím vítězí 138:136. Na vedlejších dráhách hrají Slovinky s Chorvatkami. Slovinky mají vždy silný úvod a získaly obě první dráhy. Fidel s Kozmus musí proti Liovič a Sedlar nahrát co největší náskok. Protože vzadu jde fantom Ines Maričič.

Naďa začíná dvěma sedmami. Nikča měl první hod zastřelovací, napravil jej sněhulák a posléze hodovka. Naďa zatím strojově po sedmách, to by byly plné 105 akdo by si zlobil. Nikča má díy hodovce 5 35 a vede o sedm. Naďa 28:22. Němky teď chybují, naše holky by toho měly využít. Naďa šest, Nikča pět. A chybovací chvilku domácí ukončily osmičkami. Nikča je plus devět, Naďa plus jedna. Po deseti hodech Naďa těsně prohrává 61:62, zatím jí chybí lepší plné. Nikča vede 67:58. Ledva jsem to napsal, Naďa dává sněhuláka. Nikča ji jinou osmou napodobuje. Naďa dává druhou osmu, Nikča hodovku. Už se snad zahřály do provozní teploty.  Naďa to teď trochu krade, tvrdší ulice jí dávají jen pětky. Nikča napravuje brand sedmou. Naďa končí plné osmou, 98:93. Beisser otevírá osmou, Naďa je lepší...hodovka! Nikča plné vyhrává 100:90. Naďa pokračuje krokodýlem, Nikča osmou. Dollheimer dává také. Beisser propaluje brand. Naďa uklízí po jedné. Nikča šestkovou plzeň. Dollheimer dává hodovku a prsí se tam jako mistryně světa...radovat se proti hráčce je podle mě nesportovní chování. Naďa dává dalšího krokodýla. Nikča dobrala na dva hody. Nikča pokračuje sedmou, zůstaly levé fanky. Naďa znovu uklízí a zaslouží si, aby jí to připadlo. Nikča dává tlačenku, Naďa aspoň sněhuláka. Je to vyrovnané. Nikča ujížídí do levé..sedm. Naďa dobrala, Nikča se s tím taky nemazala. Naďa osm a tři čtvrtě...zadní roh už se klátil, ale nakonec odolal. Nikča sněhuláka. Naďa úklid, byť těsnější. Nikča rovněž. Obě holky mají ještě čtyři hody. Naďa pět z tvrdší levé, Nikča krokodýla. Beisser předposledním padá hodovka, těžkou figuru dobírá i Dollheimer a má dva hody do konce. Naďa na dva dobírá a jde do plných. Potřebuje aspoň tři. Pět, výhra 157:154, 296:317. Nikča také uklízí, vítězí 157:150, 293:288. Je srovnáno, Němky mají plus 16. Srovnáno je i vedle. Chorvatky obě vyhrály.

Pojďme na třetí plné. Holky krásně začínají hodovkami. Podpis šest a sedm. Takhle by to šlo pořád. Beisser ale také jednou odpovídá. Nikča si drží krokodýly. Naďa teď stejně jako Beisser dává sněhuláka. Po pěti to má 31:36. Nikča vede 37:33, když Dollheimer dává hodovku. Stejně tak i Beisser, Naďa reaguje sedmu. Nikča si vyhazuje jednoho krokodýla za druhým, do dorážky tak zbydou už jen devítky. Naďa má po desítce mínus 7, 63:70. Nikča má také 70 a vede o dvě. Dollheimer vždy pátým hodem dává hodovku. I Beisser občas umí střed a Naďa stahuje. Nikča drží malý náskok. Beisser ted hraje lépe, Naďa je ale na dostřel a čeká na chybu. Beisser plné vyhrává 102:92. Beisser začíná dorážku tentokráte hodovkou. Ty úvody jí jdou. NaĎa jí ale oplácí. Takže dává druhou. Nikča vítězí v plných 101:97. Nadě teď zůstává opět krokodýl. Beisser hází i do třetice hodovku. Nikča začíná sedmou a má tam fanky. A znovu je dobírá. Naďa po jedné v poklidu. A pokračuje osmou. Nikča šestkovou plzní. Obě holky dobírají. Naďa je mínus dvacet pět. Nikča je plus 13. Naďa středovou pětku, Nikča opět šestkovou plzeň. Obě naše teď dobírají na tři hody. Dollheimer toho ale nevyužívá a otevírá fankami. Naďa hodovku. Nikča se drží plzní. Naďa podepisuje sedmou z pravé. Nikča se s tím tentokráte nemaže. Naďa dobírá a má tam okénko. Dollheimer další fanky a Nikča hodovku. Naďa dává sedmu a dráhu končí za 155. Beisser 172, před závěrem Naďa prohrává 451:489. Nikča dává 7, 2 a také má okénko. Sedm a úklid. Vítězí 164:142, před poslední dráhou vede 2:1 457:430. Celkem ztrácíme jen 11 kuželek, to je dobré.  Vedle mají drobně navrch Chorvatky.

Naše holky začínají pětkami. Po dvou středech Naďa dává osm, 17:16. Nikča ještě zaměřuje 16:19. Nada po pěti vede 31:28. Chtělo by to uhrát aspoň dráhu. Nikča má rovněž 31. Beisser dává hodovku, Naďa ji ale sněhulákem odpovídá. Nikča taky jednu hodovou dává. Z tvrdší pokračue šestkou. Nadě to teď trochu ulítlo, takže po desítce je srovnáno 62:62. Nikča drží souboj pevně v rukou, 10 68. Dollheimer na 9 54. Závěr plných je ve znamení tlaku Němek, Nikča reaguje osmou, Naďa o tvrdších ulicích přidává fanky. Beisser na malém řádku řádila jak černá ruka, 101. Naďa 88. Nikča nakonec 99 do plných, plus 8. Nikča začíná tradiční šestkovou plzní. Beisser má první jen na tři. Naďa otevírá horší plzeň, musí do levé. Dává jí a nakonec dopadává i pravý sedlák. Nikča dohazuje na dva. Naďa z levé sedm. Dollheimer začíná středem. Naďajede po jedné, Nikča zase plzeň za šest. Beisser má i dtuhou devítku dlouhou, na čtyři. Naďa osm. Nikča dohazuje na dva. Beisser odpovídá shodně. Naďa pkračuje krokodýlem. Beisser se drží osmiček. Nikče teď svítí obě karty a musí čekat. Naďa opět do uličky, ale je tvrdší za pět. Nikča po pauze krokodýla. Dneska jich je až moc. Dollheimer po rychlejších dává po dlouhé době fanky. Holky poctivě dobírají, Naďa si teda řádně odfoukla. :-) Beisser na závěr 155, 644. aďa dává předposledním hodovku a ještě koriguje stav. Na závěr prohrává 147:155, celkem 598:644. Nikča uklízí a má ještě tři hody. Hodovka. Nikča vítězí i v závěru 151:145, celkem 608:575. Je srovnáno, ztrácíme 13. Plichta je i vedle, Kozmus získala Slovinkám bod, ale Fidel prohrává. Dobrý úvod pro Chorvatky. Do akce jde Dana s Olou...

Dana Wiedermannová, Olga Hejhalová:

Pojďme na druhou rundu…Ola hned osm. Dana začíná pětkou. Sněhulák druhým. A další osma na to, 21:22. Olga dává i na druhý pokus osm, na třetí pak krokodýla, 23:21. Dana 5 36:35. Ola 5 37:33, hold hodovky píšou. Ola po hodovce sedma, Dana se drží osmiček. Němky ale odpovídají podboným způsobem a je to vyrovnané. Dana 10 71, Kastner dvě ztrácí. Ola uzavírá pětkou desítku za 69. Schneider má 8 54. Dana si drží levou, Kastner naopak pravou. Schneider 10 66. Ola po dvou slabších hodech dává sněhuláka. Ale následně jí to ujíždí až na střed. Schneider nyní hraje hodně bez prvního. Dana končí plné za 106, Ola hodovkou za 101. Kastner má 100. Schneider 13 83. Dana začíná dorážku sedmičkou, Ola plzní. Schneider plné 98. Ola hází pěknou pravou, ale fanka zůstává, první na tři. Dana uklízí. A hodovka na to. Kastner má první na čtyři Schneider na dvě. Dana pokračuje šestkovou plzní. Ola taky. Následně těsně míjí roha, takže devítka na tři. Dana jakbysmet. Ola má čtyři k dobru, Dana 18. Pech…Ole zůstává lavor. Dana má horší plzeň, bude muset do pravé. A je tam. Teď jí to uížíd až na fanky. Schneider dává hodovku a pokračuje plzní. Dana dává na dvě. Ola odpovídá Schneider stejnou mincí. Kastner se trápí po středové otvírce. Ola následně plzeň z levé. Dana dává středovou pětku, když dá oba páry, tak půjde ještě přes. Schneider po plzni dává sněhuláka. Dana dává pravý párek, Ola dobírá a jde ještě do plných. Dana těsně míjí fanku. Dráhu ale i tak vyhrává 160:136. Ola končí pětkou, má 150. Schneider má stejně, ale na poslední hod jí tam stojí fanka…a nemýlí se, vítězí 152:151. Slovinky opět začaly lépe. Teď musí obě vyhrát a nahrát maximální náskok.

Druhé plné…Kastner se raduje z hodovky, Dana se ale taky nežinýruje. Ola začíná plzní a následně krokodýl. Dana podepisuje sedmou. Dana 3 22:23, Ola 3 15:15. Dana s Kastner teď hrají lépe než druhá dvojice. Ale je to mezi oběma absolutně vyrovnané. Dana dává hodovku. Schneider ale taky a Ola musí reagovat…sedm z levé a už by to mohla držet. Schneider se trefuje i podruhé. Ola za šest. Hodovku dává i Kastner, Dana reaguje sněhulákem a vede. A na to hodovka. Už i Ola trefuje osmu. Dana hraje fantasticky, další hodovka. Ola 10 57:66. Dana 77:70. Dana dál vytěžuje levou na šestce, krokodýl. Schneider chybuje až do malé, Ola odpovídá sedmou. Dana teď nahrála jen branda a Kastner se hodovkou dotahuje. Dana plné vyhrává 08:106. Ola prohrává 84:94, na závěr si vybrala branda. Dana začíná plzní, Kastner osmou. T udává i Ola, Schneider sedm z pravé. Dana dopíjí a drží krok. Ola taky dohazuje, Schneider nechce zůstat pozadu. Všechny devítku na dvě. Dana horší plzeň, musí do pravé. Ola dává hodovku! Schneider také, ale už opět komunikuje s diváky…to je prostě karta. Ola otevírá sněhulákem. Schneider hází druhou. Dana na dva hody dobrala. Kastner má hod k dobru. Dana má hodovku. Schneider propaluje plzeň. Dana podepisuje plzní. Ola jen středová pět. Dana má malá náskok, naopak Ola trochu ztrácí. Dana dobírá na dva. Ola jeden párek kolíkuje, druhý těsným hodem uklízí. Dana otevírá lavor z levé. Kastner sněhuláka. Ola by potřebovala hodovku, ale opět se koule vrací na střed. Musí rychle překousat. Dana jede po jedné a zbývají jí dva hody. Ola mezitím čistí jednu stranu, zbývá levá patnáctka. Padá je fanka, Ola teď musí dobrat párek, aby mohla jít přes. Je tam. Na závěr sněhulák, ale bohužel opět prohra 137:146, 288:298. Kastner potřebovala na plichtu na dva hody devět, dává jen pět. Dana vítězí i podruhé 160:156, 320:292. Slovinky vedou o padesát.

Ola začíná sedmou, Dana šestkovou plzní. Ola pokračuje hodovkou a tahle dráha by mohla být lepší. Ale škoda fanek, Schneider je dává taky. Dana pokračuje v šestkách. Kastner je mírně vpředu. Ola napravuje dvojku osmičkou, 4 26:23. Dana 27:32. Teutonky teď svorně hodovkují a diváci vytváří pravé peklo. Dana reaguje sedmou, Ola sice dává střed, ale je tam i Schneider. Sněhulák už je lepší. Dana ujíždí na pravou, a to nemůže být nic jiného než hodovka. Ola opět sněhuláka. A na to taky hodovku. I Němky tam ale kosí jednu za druhou. Ola 10 66:68. Dana 70:79. Ola dává jedenáctým hodemstřed, ale pak opět sněhuláka. A na to dalších osm. Schneider odpovídá stejnou mincí. Ola zakončuje plné za 99, Schneider 103. Dana plné prohrává 103:110, ale je na dohled. Ola otevírá hodovkou. Schneider sice skáče až do stropu, ale je to jen srovnání. Dana začíná středovou pětkou. Ola ji bohužel kopíruje. Schneider dává další na dva hody. Kastner má první na tři. Dana na čtyři. Ola bohužel jede po kolku a dává i jeden fík. Schneider dává další hodovku a vede 15. Dana dává sedmu z levé. A dohazuje po jedné. Schneider další devítku na dvě a teď všechny válcuje. Brzdí ji krokodýl. Ola je ale opět na středu. Kastner také a Dana takticky dává až fanky, aby mohla do pravé. A dává šest, devítka na tři. Kastner zbývají dva sedláci. Dana se může rychlou dostat do vedení. Krokodýl. Ola má tři hody do konce. Potřebuje přes. Ulice, ale krok levého párku zůstává i pravý sedlák…chce to zázračný hod. Sedlák odolal. Ola hraje 134, Schneider konec dorážky už tolik nezvládá, ale i tak vítězí na 165, 422:463. Dana má dva hody…dává sedm a úklid. Vítězí 148:146, 468:438 a má bod. Na závěr bychom potřebovali vyhrát obě dráhy a nějaké ty kuželky stáhnout. Slovinky už mají k dobru 56 kuželek.

Ola se rozjíždí brandem. Dana plzní. Ani druhé hody nejsou fantastické, naopak Schneider na 2 17. Ola se drží středu…pryč od něj. Němky zatápí pod kotlem, byť se Kastner tváří jako boží umučení. Ola sněhuláka. Dana 5 26:39, Ola to vytáhla na 27:33. Schneider fankuje a Dana se pětkou dotahuje. Naopak Dana je pod obrovským tlakem, 38:54 na 7. Po deseti Dana ztrácí 64:68, Ola 57:66. Malé řádky potřebujeme lepší. Pětka z tvrdé ulice Ole nepomáhá. Danka hraje až na fanky. A následuje středové pět. Ola už chytla levou, sedm. Kastner také chybuje a Dana toho konečně osmou využívá. Plné pomalu končí, Dana prohrává 81:102, Ola dává 84. Schneider má 13 87. Dana otevírá šestkou z levé, Kastner sněhulákem. Ola také osmou. Schneider plné 98. Ola těsně míjí, takže devítka na tři. Dana jede také po jedné plus dva fíky, to je opravdu škoda. Schneider začíná dorážku fankami. Ale druhým hodem napravuje. Ola dává vlaštovky. Ola překousala dlouhou na čtyři hody. A dává z tvrdé ulice šest, zbývá párek a druhý sedlák. Dana otevírá sedmou a uklízí. Ola jede po jedné. Stejně jako Ola si otevírá i Dana. Němky mají závěr pevně v rukou, naše holky ztrácejí. Navíc Schneider přidává hodovku. Ola na závěr ještě jde přes, dráhu ale ztrácí 127:150, 549:613,a le hlavně 0:4 na dráhy. Dana má dva hody do konce a nutně musí dát hodovku. Bohužel jen střed. Dana na konec prohrává 115:147, celkem 583:585, ale má bod za výhru 3:1 na dráhy. Je stále srovnáno, ale už je to o 69. Slovinky vedou nad Chorvatkami 3:1 o 39.  

Renáta Navrkalová, Hana Wiedermannová:

Začíná poslední runda. Němky jsou ve výhodě, ale naše holky na tom nejsou tak zle. Renča to rozjela dvě sedmami. Hanka hodovkou a brandem. A další hodovka, 21:21. Renča má po dvou 14:15. Naše holky musí odrazit prvotní tlak Němek a zatím se jim to daří. Hanka 5 35:36. Renča však trochu ztrácí kvůli brandu, 31:42. Kicker zatím hraje bezvadně. Hanka se sedmým hodem poprvé dostává do vedení. Za to Kicker tam snad má žlábek do pravé. Renča ale také reaguje. Renča po deseti prohrává 63:74. Hanka plichtí na 67. Seitz se po pár slabších hodech opět chytá hodovkou. A přidává i druhou. Hance to ulétá až na fanky. Renča hraje malý řádek výborně, přesto však ztrácí 98:115. Hanka prohrává 95:108. Hanka dorážku začíná brandem. Renča dává na tři a pokračuje lavorem. Kicker má čest práci. Seitz začíná na tři, Hanka uklízí na čtyři. Renča bohužel dává vlaštovky. Seitz se srovnala a nekompromisně hází hodovku. Hanka je opět na středu. Seitz ale podepisuje fankami a pokračuje až do malé. Obě holky prohrávají a na zisk dráhy budou potřebovat drtivý konec. Jdou do otvírky. Renča plzeň za šest. Hanka se trefuje…hodovka. Seitz hází osm, vede o 22. Renča má poslední dva hody. Hodovka. Ale na zvrat už to nestačí. Renča prohraje 149:157. Hanka dala jako podpis krokodýla a toho poctivě uklízí. Má tři hody do konce. Plzeň a jde přes, 146:171. Slovinka Strelec statečně čelí Maričič, naopak Ravnič-Gasparini stahuje proti Nadě Savič.

Renča teď začíná hodovkou. Hanka jen středem. Napravuje jej sněhulákem. Holky už mají nůž na krku…potřebují až do konce vyhrávat. Renča 4 25:25, Hanka také tak. Renča i nadále plichtí. Hanka jednu ztrácí. Po desítce je Renča čtyři vpředu 66:6. Hanka se naopak trápí, 55:67. Renča hraje plné dobře, ale na závěr chybuje, Kicker vítězí 96:95. Hanka se ještě na malém řádku zlepšuje, ale Seitz válí, vede 104:83. Renča zahajuje dorážku šestkovou plzní. A uklízí. Hanka jen středovou pětkou. Seitz dává první na dvě a na to hodovku. Hanka má první na čtyři a pokračuje…hodovkou…byť teda dopadla hodně se štěstím. Renča dává rychlou 8, 1. Holky opět dobře otevírají a mohou hned dorazit. Renča hned doráží, Hanka na dva. Renča sice 18 vede, ale Hanka je mínus třicet. Renča dává hodovku a Kicker chybuje. Hanka musí taky…středová pětka. Renča dává druhou. A pokračuje šestkou. Renča zakončuje dráhu 165:146 (celkem 314:304) a srovnává. Hanka však opět prohrává, 128:174 (274:345). Ve druhé půli by se musel stát zázrak, aby to naše holky ještě otočily, Němky mají k dobru 140 kuželek. Hance se nevede a střídá, do hry půjde Naty Topičová. Ines Maričič v půlce vede 324:303, Nataša Ravič-Gasparini 305:287. A je to absolutní plichta. Na body, dráhy i kuželky.

Třetí plné…Naty začíná pětkou, Seitz tak, jak skončila, tak pokračuje…hodovka. Ta holka má rozjeto na světový rekord. Renča opět začíná sedmou. Naty 3 20:22. Renča 22:19. Úvodní pětici hodů Renča zvládá na výbornou 37:30. Naty se drží soupeřky 31:32. Renča přidává dvě osmy v řadě a má 11 k dobru. Naty 10 58:59. Renča vede 72:64. Holky teď hodovkují a mírně stahují ztrátu. Němky ale dlouho bez hodovek nezůstávají. Renča kontruje sněhulákem. Naty plnou 92, Renča 110 a Kicker rovných 100. Seitz je zpět, 14 90. Renča začíná rychlou 8, 1. Seitz nakonec plné 96. Naty také dává na dva a na to hodovku. Po ní přichází plzeň. A je rychle dopita. Renča také hází hodovku. A Naty sněhuláka. Jen tak dál. Renča tentokráte sedm, Naty z plzně dopadá sedma, zbývá pravý párek, jde dolu po jedné. Renča po jedné uklízí a teď otvírku vylepšuje na osmičku. Naty zůstává zlý krokodýl. Hodovka, Renča se trefuje. Naty má okénko…pět z ulice. Renča má tři hody…otvírá lavorem, zkusí to ještě dobrat…jen dvě. Renča dráhu dává 173. Kicker fantasticky dobírá, ale ztrátu přeci jen nestahuje, 171. Naty uzavírá dráhu za 155. Seitz teprve dohrává a posledním hodem dává 8 a vítězí 158:155. Seitz má po třech dráhách 504. Maričič nyní vyhrála dráhu 174:139 a Slovinky budou muset v závěru předvést zázrak. Maričič má 498 a hrozí ji, že přijde o světový rekord. Němka ale střídá. Do hry jde Melinna Zimmermann.

Poslední české třicítky zde v Dettenheimu…Naty je zahajuje středem, Renča šestkovou plzní. Naty to vylepšuje hodovkou. Trefuje se i Renča. Naty 4 25:28, Renča 29:27. Holky si drží uličky a Renča útočí na opravdu dobrý výkon. A hodovkou to potvrzuje. Naty už dává dvě a do třetice…šestka. Ale poté návrat do sféry devítek. Renča 10 66:66. Naty 72:75. Malý řádek Renča začíná hodovkou. Natka taky. Dál pokračují sedmami. A poté pro změnu šestkami, tam by měla sestupná tendence končit. Naty opakuje šestku, Renča ale dává čistého branda. Naty plné vyhrává 109:108. Renča 98:97. Naty začíná dorážku krokodýlem, Renča osm. Dobírá hned, Naty má jeden fíkový přískok. Renča pokračuje šestkovou plzní, Naty opět krokodýla. Renča dopíjí. Škoda středové otvírky. Naty na dva dobrala a teď už trefuje lepší sedmu. Renča musí rychle překousat a a dál rychlou, protože Kicker neztrácí příliš. Naty dohazuje a k tomu přidává plzeň. Renče teď zůstává lavor. Kicker má celkově o deset méně. Naty opět pěknou levou, osm. Renča na dva dobírá, a ještě jí tři hody zbývají. Potřebuje přes devítku. Plzeň. Ale nedopíjí. Renča poslední dráhu prohrává 142:151. Kicker ale v závěru nepřelézá, a tak celkově prohrává 629:626. Naty končí plichtou 161:161, celkem 590:665. Prohráváme 5:3 3708:3557. Do finále jdou Němky, nám zůstává bronz. Ve finále budou hrát i Chorvatky, které v závěru přetlačily Slovinky a vítězí 5:3. 

Nyní budou hrát muži, Srbové s Němci a Maďaři se Slováky...

Live koment z Dettenheimu tímto končí...moc Vám všem děkuji za pozornost a třeba se za rok zase sejdeme v rumunské Kluži na juniorech a jednotlivcích. V průběhu dne ještě budu informovat o zbylých výsledcích (pokud tedy bude spojení:-))...

 

Datum: 26. 5. 2017 | Sekce: Reprezentace | Autor: Lukáš Dařílek