ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 2016/17 – 19. kolo

Světová jednička ve službách Podbrezové řádí, v Luhačovicích 703 a ve Veľkém Šariši byl také nejlepším hráčem utkání. V Luhačovicích jsou to rekordy jak jednotlivce, tak družstva, starý rekord z ledna 2006 domácího Radka Polácha by překonal i Daniel Tepša. V neděli pak železáři nadělili domácímu Slavoji kanára.

Interliga Rokycany posilují druhé místo domácí výhrou nad Husovicemi. Zářila rodina Pytlíků, ale nejlepší byl husovický Zdeněk Vymazal, bohužel se k němu další hráči hostí nepřidali.

Kolem třetí příčky jsou tři týmy se stejnými body, kde nejlepší výchozí pozici má Jihlava, protože má utkání k dobru. Doma si poradila právě s jedním z konkurentů na bronz Trstenou. Nadějný náskok ze začátku utkání na Modrance Klokani z Dobřan neudrželi a těsně prohrávají. Překvapivě bod sebraly Sučany Slavoji Praha, kdy sice porazily o 127 kuželek méně, ale čtyři souboje vyhrály. Na Žižkově předvedli nejlepší výkony domácí Zdeněk Gartus a hlavně nikdo jiný, než jarní posila Radek Hejhal, spolu na začátku utkání nahráli 163 kuželek do plusu, ale na vítězství to nakonec nestačilo. Z vyšších pozic padá Inter Bratislava, který bez svého nejlepšího hráče Jána Jasenského odevzdal body ve Veľkém Šariši.

Datum: 13. 3. 2017 | Sekce: Interliga | Autor: Jaromír Šula