ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

21. ročník Bellatex Tour PMN zná vítěze!

Hanácký kuželkářský klub Olomouc, jehož členům touto cestou moc děkuji za bezproblémový průběh akce, byl v neděli 5. března 2017 již tradičně pořadatelem závěrečného turnaje, na kterém se schází šestnáctka těch nejúspěšnějších hráček a hráčů v obou věkových skupinách.

Bellatex TourUž samotná účast ve finálovém turnaji je bezesporu úspěchem a zážitkem na celý život. Ne každému se to v jeho hráčské kariéře podařilo. Zaplněné hlediště sledovalo se zájmem hru zástupců naší nejmladší kuželkářské generace a nutno podotknout, že v řadě případů bylo opravdu na co koukat. Nejvyšší výkon 301 kuželek předvedla skvěle hrající Thea Petrů, která tak potvrdila svoji výbornou formu a získala zároveň i celkové vítězství v kategorii starších žákyň. Kutnohorský Vít Kosina dosáhl na 272 kužlek. V kategorii staršího žactva předvedli nejvyšší výkony šumperská Adéla Příhodová (285) a hořický Ondřej Černý (281).

V kategorii staršího žactva si prvních 13 celkového pořadí vybojovalo také účast na mistrovství republiky. Jim přeji hodně zdaru a kvalitních výkonů na vrcholné akce letošního soutěžního ročníku. Pokud by někdo hledal pořadí všech účastníků, najde jej na webových stránkách soutěže. Na shledanou v přístím ročníku se těší Jirka John.

Datum: 10. 3. 2017 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John