ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

První liga žen 2016/17 – 18. kolo

Slovan Rosice kráčí za ziskem svého prvního mistrovského titulu. V tomto kole zdolal SKK Rokycany po nejlepším výkonu sezóny.

Hráčky Slovanu Rosice zahrály v tomto kole svůj nejlepší domácí výkon sezóny a na to hostující Rokycany neměly. Od kanára je zachránil půl bod, který uhrála Marta Kořánová. Náskok pěti bodů po nedělní dohrávce jim dává velkou naději, pokud v závěrečných kolech nezaváhají, na zisk mistrovského titulu. Družstva z konce tabulky nezískala v tomto kole ani bod. V tabulce se tak na chvostě nic nezměnilo. Lokomotiva Česká Třebová ztrácí tři body na jedenáctý Náchod a desáté Husovice. S největší pravděpodobností se mezi těmito družstvy rozhodně o sestupujících. Hostující i domácí celky uhrály v tomto kole po třech výhrách. Z venku dovezly body Slavia Praha, která zvítězila v Přerově, Sokol Duchcov zvítězil v Náchodě a Konstruktiva Praha brala body v Česká Třebové. Hostující hráčka Lenka Nová potvrdila skvělou formu. Po šestistovce v minulém kole doma porazila v České Třebové 618 kuželek.

Oběma pořadím jednotlivkyň vévodí hráčka Slovanu Rosice Natálie Topičová. V pořadí dle dosaženého průměru z průměrů má na svém kontě 579,6. Druhá Markéta Jandíková 573,9 a třetí Simona Koutníková 573. Dle získaných bodů pro družstvo má Natálie Topičová patnáct bodů stejně jako její stájová kolegyně Alena Kantnerová. Třetí místo se ziskem čtrnácti bodů drží Zuzana Musilová z KK Blansko.

Datum: 5. 3. 2017 | Sekce: První liga | Autor: Jaroslav Kupa