ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pro-Tec Cup – Pohár ČKA: muži 3. předkolo + los nadstavby

Pro-Tec Cup Pohár ČKA v kategorii mužů ukončil základní část a nyní bude pokračovat nadstavbovou částí.

Poprvé se představí šestnáctka nasazených týmů v soubojích se šestnácti nejúspěšnějšími družstvy ze základní části. Největší zastoupení mezi postupujícími družstvy má Jihomoravský kraj (3). Mezi nasazenými má Jihomoravský kraj rovněž trojnásobné zastoupení. Více nasazených družstev má Královéhradecký kraj (4). Tyto dva jmenované kraje mají největší zastoupení v nadstavbové části po šesti družstvech. Jediným krajem, který nemá v nadstavbě letos ani jedno družstvo je kraj středočeský.

Součástí zpravodaje je také samozřejmě los nadstavbové části poháru. Nejnižší losovací čísla (1 až 4) mají účastníci loňského finálového turnaje. Každé je zařazeno do jedné ze čtvrtin pavouka. Další  čísla do šestnácti mají poražení čtvrtfinalisté a osm nejlépe umístěných družstev v minulém ročníku (2015–16) dlouhodobých soutěží. Postupující ze základní části jsou všichni postaveni na stejnou úroveň (mají čísla 17 až 32) a budou soupeři družstvům nasazeným. Losovací čísla u nich uvedená slouží jenom k určení pořadí utkání ve dvojzápasech v dalších kolech. V prvním kole začínají všechna postupující družstva ze základní části doma. Dvojice soupeřů byly určeny kombinací podmínek Rozpisu soutěže a losu.

Výsledky utkání Pro-Tec Cupu – Poháru ČKA jsou denně aktualizovány na webu poharcka.kuzelky.cz. Zde jsou oznámeny i nahlášené termíny utkání.

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na tomto webu ČKA. Zpravodaj je možné si stáhnou také z výše uvedené adresy Poháru ČKA.

Datum: 16. 1. 2017 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda