ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Výcvikový tábor dorostenecké reprezentace

Ve dnech 26. až 28. srpna 2016 se ve Valašském Meziříčí pod vedením Jana Výrka a Petra Dobeše za významné pomoci Renaty Šimůnkové a Stanislava Nováka uskutečnil výcvikový tábor dorostenecké reprezentace v přípravě na MS dorostu.

Několik málo jedinců z původní nominace se omluvilo, ale ti co přicestovali, si zaslouží pochvalu za jejich přístup. Zároveň také byli pozváni oddíloví trenéři. Tuto možnost využilo 10 trenérů a trenérek, kteří se aktivně podíleli na plnění programu. Někteří dokonce podstoupili test fyzické zdatnosti. V pátek a sobotu absolvovali účastníci mj. Cooperův test a dosáhli k překvapení trenérů velmi dobrých výsledků. Po oba dva dny proběhl současně dvoufázový trénink. Jeden v tělocvičně a jeden na kuželně. V neděli byl VT zakončen ostrým startem na 120 HS.

Zvláštní poděkování patří Janu Výrkovi za zajištění kvalitní stravy, ubytování i ostatní organizaci VT. O víkendu VT navštívil předseda KSR Jiří Jančálek a generální sekretářka Jana Holubová, která provedla vyúčtování celé akce.

Výcvikový tábor dorostenecké reprezentace (26.–28. 8. 2016, Valašské Meziříčí)
Datum: 2. 9. 2016 | Sekce: Reprezentace | Autor: Petr Dobeš