ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Vánoční turnaj mládeže 2015

O víkendu 19.–20. 12. 2015 se v Blansku uskutečnil 16. ročník Vánočního turnaje krajských výběrů družstev dorostu.

Vzhledem k hraničnímu termínu s blížícími se Vánoci účast předčila naše očekávání a byla opravdu obrovská. Do Blanska přijelo 12 krajských výprav a téměř všichni členové Komise mládeže ČKA. Ti všichni měli možnost prožít předvánoční atmosféru plnou skvělých výkonů, úžasné atmosféry na kuželně i mimo kuželnu.

V sobotu jsme hráli turnaj družstev v disciplíně 4×120 HS. Situace byla velice napínavá do posledních drah, ale nakonec zvítěžilo družstvo Jihomoravského kraje. Na druhém místě se umístil Královéhradecký kraj a na třetím Jihočeský kraj. Nejlepšími výkony dne se pyšnili Michael Kotal 612 a Nikola Portyšová 566.

V neděli jsme hráli na drahách 1–4 turnaje ve sprintu a souběžně na drahách 5–6 tandemový turnaj. Finálové zápasy jsme poté umístili na střední dráhy kuželny. Diváci a hráči téměř zaplnili celou tribunu a i přes zvyšující se únavu fandili svým spoluhráčům a kamarádům. Nakonec se radovali z vítězství Natálie Topičová a Tomáš Kouba ve sprintech a dvojice Kristýna Kvačová a Michael Kotal v tandemech.

Závěrem bych chtěl poděkovat všem zúčastněným hráčům, trenérům a asistentům za jejich účast. Hlavní rozhodčí za perfektně odřízený nádherný turnaj. A především Lukáši Hlavinkovi a jeho pomocníkům za nadstandardně připravenou kuželnu a zajištění všech našich požadavků. Věřím, že se všem v Blansku líbilo a že se sem rádi budeme vracet.

Petr Bína
KM ČKA

Datum: 6. 1. 2016 | Sekce: Mládež | Autor: Petr Bína